Ελασσονίτης καταγγέλει το ΚΤΕΛ για ανάρμοστη συμπεριφορά

Νέα 0
Ελασσονίτης καταγγέλει το ΚΤΕΛ για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κύριε Πρόεδρε του ΚΤΕΛ Καστοριάς

Με την παρούσα αναφορά μου, σας καταγγέλλω την ανάρμοστη συμπεριφορά του οδηγού λεωφορείου σας, το οποίο σήμερα 13 Απριλίου 2018 εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα προς Κοζάνη και Καστοριά. Διερχόμενο από Ελασσόνα περί ώρα 13:15 σταμάτησε στην υπάρχουσα στάση προς επιβίβαση επιβατών, σε προκαθορισμένο σημείο. Ανέμενα στη στάση μαζί με άλλο άτομο και ο οδηγός του λεωφορείου, αφού σταμάτησε και άνοιξε την πόρτα, μας απαγόρευσε την επιβίβαση σε αυτό λέγοντάς μας «να περιμένουμε την διέλευση άλλου λεωφορείου, το οποίο έρχεται». Του απάντησα ότι «το λεωφορείο το οποίο μας αναφέρει, έχει ήδη περάσει και πρέπει να μας επιβιβάσει σε αυτό». Χωρίς καμία εξήγηση και ενώ ήμουν έτοιμος να ανέβω τη σκάλα, έκλεισε την πόρτα απότομα, με κίνδυνο να εγκλωβιστεί το χέρι μου σε αυτή και αναχωρησε.

Σας  γνωρίζω  πως  είμαι άτομο με κινητικά προβλήματα και αναπηρία 85%.

Η συμπεριφορά του οδηγού σας, εκτός του ότι με προσέβαλε, έθεσε τη σωματική μου ακεραιότητα σε κίνδυνο.

Παρακαλώ για την αυστηρή επίπληξη του οδηγού σας και να μου γνωρίσετε το αποτέλεσμα αυτής.

Σας ενημερώνω ότι κοινοποιώντας την παρούσα καταγγελία μου στα μέσα επικοινωνίας, η επιδίωξη μου είναι η βελτίωση της συμπεριφοράς του προσωπικού σας απέναντι στο επιβατικό κοινό και ειδικότερα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με το δικό μου.

Φώτης Ευάγγελου

Σαραντάπορο Ελασσονας

Τηλ. Επικοινωνίας

6976884509

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.