Η θεατρική παράσταση »Τα ψηλά βουνά», στην Ελασσόνα, το Σάββατο 11 Ιουνίου

Νέα 0

1

Η Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει το έργο του Ζαχαρία Λ. Παπαντωνίου «Τα ψηλά βουνά» στο Θεάτρο «Βασίλης Φαρμάκης» 11 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ.

Μια παράσταση για παιδιά από 3 έως 103 ετών. Τιμές εισιτηρίων γενική είσοδος 8 ευρώ και ομαδικό για συλλόγους γονέων και γκρούπ ενηλίκων και παιδιών άνω των 10 ατόμων 6 ευρώ. Ισχύουν και τα εισιτήρια του Ο.Γ.Α.

2

Προπώληση εισιτηρίων στο φαρμακείο Απόστολος Βάλλας και στο βιβλιοπωλείο Διώνυμον. Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, μουσική Γιώργου Χριστιανάκη, 3D animation & video art Στάθη Μήτσιου, κοστούμια – εικαστικά Χρήστου Μπρούφα, κίνηση – χορογραφία Ειρήνης Καλογηρά, μάσκες Πένης Ντάνη, βοηθός σκηνοθέτη Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά.

Η επιλογή κειμένων είναι του Ανδρέα Καρακίτσιου, και η δραματουργική επεξεργασία του θιάσου. Παίζουν οι ηθοποιοί : Γιούλη Βάλλα, Τριαντάφυλλος Δελής, Ιωάννα Διαμαντίδου, Μάριος Ζαρδαβάς, Πέτρος Παπαζήσης, Στέφανος Πίττας, Χρήστος Τσαβλίδης.

3

Πηγή: http://www.elassonanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.