Θερμό χειροκρότημα στη χορωδία “MUSICARTE” Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Νέα 0
Θερμό χειροκρότημα στη χορωδία “MUSICARTE” Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Θερμό χειροκρότημα στη χορωδία “musicArte” Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Θερμό χειροκρότημα και κολακευτικά σχόλια απέσπασε 2017 η Μικτή Χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας μετά την εμφάνισή της στην Πτολεμαΐδα όπου συμμετείχε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στην 2η Συνάντηση Χορωδιών Πτολεμαΐδας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ο Σωτήρας» στο επιβλητικό αμφιθέατρο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Παντελίδης» με την αρωγή του δήμου Εορδαίας και ήταν αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας.

Στην εξαιρετική χορωδιακή διοργάνωση συμμετείχαν έξι αξιόλογα φωνητικά σύνολα από τους όμορους νομούς της Κοζάνης: η Μικτή χορωδία Δήμου Κόνιτσας (ν. Ιωαννίνων), η χορωδία Π.Σ. Κεραμιδίου Κατερίνης (ν. Πιερίας), η Μικτή Χορωδία musicArte Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας (ν. Λάρισας), η μικτή χορωδία Βέροιας «Μουσική Πολυφωνία» (ν. Ημαθίας), η χορωδία Συλ. Φίλων Μουσικής Αλμωπίας (ν. Πέλλας) και η διοργανώτρια χορωδία Π.Σ. «ο Σωτήρας». Οι 250 περίπου χορωδοί ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας  ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε μια γιορτή του πολιτισμού και της πολυφωνικής μουσικής. Ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από το φιλόμουσο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του αμφιθεάτρου.

Η μικτή χορωδία musicArte του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας παρουσίασε ένα απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία a capella και συνοδεία πιάνου. Διεύθυνε και συνόδευσε στο πιάνο ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

2017 05 ΧΟΡΩΔΙΑ musicArte Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας (2)

2017 05 ΧΟΡΩΔΙΑ musicArte Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας (3)

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.