Κατσιαντώνης: «Η πανίσχυρη ταυτότητα του Χαλβά ΦαρσάλW ανθρώπους που μοχθούν για τον τόπο τους»

Νέα 0
Κατσιαντώνης: «Η πανίσχυρη ταυτότητα του Χαλβά ΦαρσάλW ανθρώπους που μοχθούν για τον τόπο τους»

IMG_0117

«Την Πολιτιστική ιστορία του τόπου σας, τη γράφετε καθημερινά εσείς… που μοχθείτε κάθε λεπτό για να γυρίσετε το βαρύ τροχό της σημερινής οικονομικής πραγματικότητας. Εσείς που με την επινοητικότητα σας, την αγάπη σας για την πολιτιστική κληρονομιά της γης που πατάτε, με τη σκληρή δουλειά και την υπερηφάνεια σας… κερδίσατε επάξια την αποκλειστική ταυτότητα του ξακουστού και πέρα από τα Ελληνικά χώματα, μοναδικού σε γεύση και ποιότητα, Χαλβά Φαρσάλων».

Λέγοντας αυτά τα λόγια ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, έσφιξε το χέρι του στους παραγωγούς της 12ης Γιορτής Χαλβά Φαρσάλων και στους κατοίκους της περιοχής που με την παρουσία τους και τη δυναμική τους, ανέδειξαν για ακόμη μία χρονιά τον ισχυρό θεσμό του πολιτιστικού θησαυρού των Φαρσάλων και ανανέωσαν με καινούριο μελάνι την πανίσχυρη ταυτότητα του.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του, τους χαλβαδοποιούς-ζαχαροπλάστες που του έδωσαν την ευκαιρία να ανακατέψει τα γλυκά υλικά της μοναδικής συνταγής του Χαλβά Φαρσάλων μέσα στο μεγάλο καζάνι…. και να συμβάλλει έστω και ελάχιστα στην παραγωγή του φημισμένου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, γλυκίσματος που παρασκευάζεται με την ίδια ξεχωριστή ποιότητα, παρά τα δεινά της οικονομικής κρίσης που εκτόξευσαν τα κόστη για τους παραγωγούς… και μείωσαν τα κέρδη τους.

» Όσο αγαπάτε τον τόπο σας , δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα… Το βλέπω σήμερα εδώ, γιατί χωρίς εσάς , τους πραγματικούς μαχητές των καθημερινών δυσκολιών της ζωής… τίποτα δε θα υπήρχε οργανωμένο, και ενωμένο δυνατά για να αναδείξει και να προβάλλει την τοπική οικονομία της περιοχής», επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης στους εκθέτες των προϊόντων και στους κατοίκους των Φαρσάλων, υποσχόμενος ότι θα επανέλθει δριμύτερος και παρεμβατικός για τα προβλήματα της περιοχής που του ανέφεραν στη συζήτηση που είχε μαζί τους.

IMG_0111 IMG_0112 IMG_0113 IMG_0114 IMG_0115 IMG_0116 IMG_0118

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.