Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνας: Ενθουσίασε με τη συμμετοχή της σε φεστιβάλ στην Κω

Νέα 0
Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνας: Ενθουσίασε με τη συμμετοχή της σε φεστιβάλ στην Κω

ΦΩΤΟ - ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΩΣ 1 [800x600]

Φορτωμένη νέες εμπειρίες και με «φρέσκες» εξαιρετικές παραστάσεις σε ακόμη ένα διεθνές φεστιβάλ στις «αποσκευές» της, επιστρέφει η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας από την Κω, όπου συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών, από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, που διοργάνωσε ο Δ.Ο.ΠΑ.Β.Σ. Κω στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2016», πήραν μέρος εκτός της Ελασσονίτικης Φιλαρμονικής και οι Φιλαρμονικές Δήμου Αγρινίου, Καλλιθέας Ρόδου, Δήμου Κω, Δήμου Καρπενησίου, Κrammer Ουγγαρίας, Ταμασού και Ορεινής Κύπρου, Δήμου Κορίνθου, δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών Κω και Ostrava Τσεχίας.
500 και πλέον εκτελεστές μουσικοί και οι 10 συμμετέχουσες Φιλαρμονικές απλώθηκαν στους δρόμους και στις πλατείες του κοσμοπολίτικου νησιού, δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

ΦΩΤΟ - ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΩΣ 2 [800x600]ΦΩΤΟ - ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΩΣ 1 [800x600]

ΦΩΤΟ - ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΩΣ 3 [800x600]

Η Ελασσονίτικη Φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Δημήτρη Τσιαβέ, παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, ενθουσιάζοντας τους ντόπιους και τους τουρίστες του νησιού.
Επιβλητική η παρουσία της στις παρελάσεις στους δρόμους της Κω, ενώ γοήτευσε τον κόσμο η εμφάνιση της στο Μεσαιωνικό Κάστρο, όπου καταχειροκροτήθηκε.
Η αποστολή της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας ήδη βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής της από την Κω και αναμένεται να είναι στην Ελασσόνα το μεσημέρι της Παρασκευής(σήμερα).

Πηγή: www.leukipoli.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.