Χρ. Κέλλας για μετακινήσεις γιατρών και συμβάσεις καθαριότητας σε νοσοκομεία

Νέα 0

Ο κ. Πολάκης δημιουργεί και δεν λύνει προβλήματα στην Υγεία

Ο  Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, για την απόσπαση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία της Αττικής στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά το φιάσκο του κ. Τσίπρα που σαν “αριστερός Μαυρογυαλούρος”  εγκαινίασε στη Σαντορίνη νοσοκομείο χωρίς γιατρούς – παρά μόνο εκείνους του κέντρου Υγείας – ο κ. Πολάκης κατρακυλά σε άλλη μια απόφαση ανευθυνότητας.
Μετακινεί από τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία της Αττικής γιατρούς και νοσηλευτές για να καλύψει κάποιες από τις κενές θέσεις του νοσοκομείου Σαντορίνης.
Τελικά, το μόνο που ξέρει ο κ. Υπουργός είναι να δημιουργεί και όχι να λύνει προβλήματα».

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΕΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Κ.Υ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 39,38 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, κατέθεσε ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με θέμα “Τις ατομικές συμβάσεις καθαριότητας στην 4η ΥΠΕ”. Την ερώτηση συνυπογράφουν ο πρώην Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Τομεάρχης Εργασίας, κ. Βασίλης Οικονόμου.
Ο Τομεάρχης Υγείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του επισημαίνει πως «Αποτελεί πλέον κοινή παραδοχή ότι τους Κυβερνώντες ενδιαφέρει αποκλειστικά η δημιουργία κομματικού κράτους για την εξυπηρέτηση των μικροπολιτικών τους σκοπών. Για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου μάλιστα, δεν διστάζουν να συνάψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας με μισθό 39 ευρώ μικτά, τον μήνα! “Αριστερή φιλολαική πολιτική για την καταπολέμηση της ανεργίας”».

Πηγή: www.leukipoli.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.