Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Ηρακλή Λάρισας: Mόνοι μας εναντίον όλων

Sports 0
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Ηρακλή Λάρισας: Mόνοι μας εναντίον όλων

Ο Ηρακλής Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην οποία παραθέτει γεγονότα που έχουν συμβεί από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

“Τελικά τα καταφέρατε κύριοι της ΕΠΣΛ να μας κάνετε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ίσως αργήσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς γίνεται. Ίσως δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να γίνεται. Ίσως η ευγένεια τελικά να θεωρείτε απλά αδυναμία.

Κάναμε υπομονή σε πληθώρα διαιτητικών αποφάσεων και προσπάθειας αλλοίωσης των αποτελεσμάτων της ομάδας μας όλη την χρονιά. Τι να πρωτοθυμηθούμε.

Την 1η αγωνιστική που σε εγκληματικό τάκλιν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε φάουλ εναντίον μας και μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο του αγώνα δήλωσε κόλλημα για να μην μας ξανασφυρίξει;

Τον διαιτητή που μετά το τέλος παλαιότερης αναμέτρησης και αφού διαμαρτυρηθήκαμε για την διαιτησία του λέγοντας ότι ‘’εγκλημάτησε’’ με τις αποφάσεις του μας είπε ευθαρσώς: ‘’πρόεδρε δεν έχεις δει εγκλήματα για αυτό το λες’’.

Τον διαιτητή που κατακύρωνε γκολ εναντίον μας όταν ο αντίπαλος έπαιρνε την μπάλα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα μας και κανένας από τον την διαιτητική τριπλέτα δεν είδε τίποτα;

Τον διαιτητή που σφύριξε την λήξη την στιγμή που επιθετικός της ομάδας μας ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα; Τον χθεσινό ανεκδιήγητο διαιτητή που χωρίς να υπάρχει κανένα λόγος, έδωσε κόκκινη κάρτα σε παίκτη μας, διέκοψε το ματς για 5 λεπτά και απείλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, ή τον επόπτη του που σε τετ α τετ του επιθετικού μας ένα μέτρο πίσω τον χρέωσε με οφσαιντ ;

Είπαμε ότι μάλλον κάνουμε λάθος όταν αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική για να διευκολυνθεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Π.Ο.Ελασσόνας ή όταν εμείς παίζαμε στη λίμνη της Αμυγδαλέας ή στη λίμνη της Φαλάνης ενώ αντίστοιχα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέβαλε τα παιχνίδια για να μην δυσκολευτεί αφού έπαιζε ενδιάμεσα παιχνίδια για το κύπελο.

Αλλά τελικά δεν κάναμε λάθος αφού ο ίδιος ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης Κος Κατσάρας, στην συνέντευξη τύπου για τον τελικό του κυπέλου δήλωσε: ’’ευχαριστούμε και την διοίκηση της ΕΠΣΛ που μας βοήθησε με τις ημερομηνίες χωρίς να χρειασθεί να ‘’μαλώσουμε’’ με κάποιο σωματείο. Μας βοηθούσαν να βρούμε λύσεις και ήταν δύσκολο να δίνουμε 2 παιχνίδια στην ομάδα’’ (εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ).

Είπαμε να κάνουμε υπομονή όταν έβγαλε ανακοίνωση ο Αετός Αμυγδαλέας πάλι για την διαιτησία σε παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Το ίδιο πράξαμε όταν έβγαλε ανακοίνωση ο ΠΟΕ για την διαιτησία που είχε με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Θέλαμε να πιστεύουμε ότι η νέα Διοίκηση και ο Κος Μπουχλαριώτης που στηρίχτηκε από το σύνολο των σωματείων και που επέλεξε να είναι αυτός πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας για να μπορέσει να ελέγξει τα κακώς κείμενα του χώρου της διαιτησίας, θα έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί σε όλα τα σωματεία. Να υπάρχουν καλές και δίκαιες διαιτησίες.

Αντί για αυτό είδαμε ένα Κο Μίχο Νίκο, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και του άμισθου μέλους της επιτροπής τύπου και δημοσίων σχέσεων να οργανώνει και να εκτελεί ένα ‘’έργο’’ υπέρ του Οικονόμου Τσαριτσάνης και εσείς όλοι να παρακολουθείτε ‘’θεωρητικά’’ αμέτοχοι. Να επηρεάζει συναδέλφους του δημοσιογράφους, διαιτητές και ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου και να τους υπαγορεύει τι θα πουν και να τους απαγορεύει να εκφραστούν υπέρ του Ηρακλή Λάρισας. Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν τα συνθήματα στον τελικό του κυπέλλου κατά του Ηρακλή, του Athleticlarissa, οι ανακοινώσεις των SVANBoys μετά την ανακοίνωση του ΠΟΕ για την διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι ότι θα στήσουν ‘’κώλο’’ στον Ηρακλή με αποκορύφωμα ότι έπεισε και εξέθεσε την επιτροπή πειθαρχικού ότι η μία (1) αγωνιστική με την οποία είχε τιμωρηθεί ο Κος Κατσάρας εκτίθηκε στον τελικό του κυπέλου και ο Κος Κατσάρας ήταν κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι με τον ΠΟΕ. Τελικά μάλλον Κε Μπουχλαριώτη δεν είσασταν αμέτοχοι. Μάλλον σας βόλευε.

Σε όλα αυτά για τα οποία είστε γνώστης Κε Μπουχλαριώτη και εσείς προσωπικά και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. και τα οποία σας τα έχω προσωπικά καταμαρτυρήσει, δεν τολμήσατε ούτε καν να καλέσετε σε εξηγήσεις τον ΚοΜίχο πολύ δε περισσότερο να τον αποπέμψετε από την επιτροπή τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ένωσης αφού παίρνει θέση καθαρά υπέρ ενός σωματείου, παρότι ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας όταν φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του, αποκάλυψε τον πραγματικό του ρόλο.

Πιστεύαμε καλοπροαίρετα τις εξηγήσεις που μας δίνατε εύκολα Κε Μπουχλαριώτη ότι όλα είναι τυχαία και ότι αυτούς τους διαιτητές έχετε και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο. Κάτι που παραδεχθήκατε και στην απολογιστική Γ.Σ. της Ένωσης, στην οποία και κάναμε σημαντικές προτάσεις για να σας βοηθήσουμε.

Τίποτα όμως τελικά Κύριε Μπουχλαριώτη δεν είναι τυχαίο. Μετά την σημερινή 27η αγωνιστική όλα ξεκαθάρισαν. Με τον ορισμό ενός ‘’φαντάσματος΄΄ που ακούει στο όνομα Καραγιάννης ολοκληρώθηκε το έργο. Σ’ ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε το παραμικρό κατάφερε να κάνει αυτό που μας είπε ευθαρσώς στο τέλος του παιχνιδιού…. ‘’εγώ αποφασίζω τι θα δώσω’’.

Ωραία λοιπόν. Θέλετε να δώσετε το πρωτάθλημα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης; Κάντε το. Αλλά θυμηθείτε. Το ‘’έργο’’ δεν τελειώνει πριν γραφτεί ο επίλογος. Ο Ηρακλής της μυθολογίας κατάφερε να κάνει δώδεκα άθλους μόνος του.

Εμείς σαν Ηρακλής Λάρισας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα άθλο μόνοι μας. Να πανηγυρίζουμε εμείς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενάντια σε όλους όσους νομίζουν ότι ελέγχουν τα πράγματα. Το Δ.Σ., οι παίκτες του Ηρακλή και οι προπονητές είναι ενωμένοι και ενωμένοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το ακατόρθωτο. Απλά θυμηθείτε… Δεν θα ανεχτούμε άλλα ‘’φαντάσματα’’ και ανίκανους.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το ιστορικό σωματείο του ΠΟΕ για την άψογη φιλοξενία του και την συμπάθεια με την οποία αντιμετώπισε τις δικαιολογημένες αντιδράσεις μας κατά του διαιτητή του αγώνα”.

Για τον Ηρακλή Λάρισας

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.