Εκτός έδρας ήττα για τον Κεραυνό Δρυμού

Sports 0
Εκτός έδρας ήττα για τον Κεραυνό Δρυμού

O ΠΑΟΛ Αβέρωφ κέρδισε τον Κεραυνό Δρυμού με σκορ 4-0 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι δικαιολόγησαν στο έπακρο την πρώτη θέση που έχουν στην βαθμολογία, αφού είχαν μια πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχαν τέσσερα γκολ και είχαν σωρεία από χαμένες ευκαιρίες.

Στο 14’ συνδυάστηκαν οι Παρλάντζας, Τζουρτζουκλής και Κουτσάκης με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην απέναντι γωνία και το 1-0. Στο 27’ άλλαξαν οι Κουσιάς με Λιλολάρι και ο Τζουρτζουκλής τελικός αποδέκτης εξ’ επαφής αστόχησε.

Στο 30’ ο Μήτσιος ξέφυγε από την άμυνα, έβγαλε τη σέντρα για τον Τζουρτζουκλή, αυτός το σουτ, απέκρουσε ο κίπερ. Δύο λεπτά μετά το κόρνερ εκτέλεσε ο Παρλάντζας και ο Λιλολάρι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 37’ σουτ καλό από πλάγια του Κουτσάκη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά την κεφαλιά του Ντέκα από κοντά αποσόβησε ο κίπερ του Δρυμού.

Στο 40’ εκτέλεση φάουλ του Παρλάντζα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ευθύβολο σουτ του Λιλολάρι η μπάλα κόντραρε στον Καντούνα Β. και πέρασε άουτ. Στο 44’ ο Δρυμός θα μπορούσε να μειώσει, όταν ο Μενσούρ έβγαλε τη σέντρα για τον Θώμο και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 52’ ο Κουσιάς το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 68’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Παρλάντζας, την κεφαλιά ο Λιλολάρι για το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Μήτσιος έβγαλε τη σέντρα και ο Γκουτσιούδης πέτυχε το τέταρτο γκολ και τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Πατρίκης, Μήτσιος, Μούτσα (78΄Στεργίου), Κοτρώτσιος Χ., Λιλολάρι, Κουσιάς (68’ Γκουτζιούδης), Τζουρτζουκλής (51’ Κόκρας), Κουτσάκης, Παρλάντζας, Ντέκας (75’ λ.τ. Σουλούκος).

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Κατωτικίδης, Μενσούρ, Μίχης (68’ Γκαντούνας Κ.), Τζιάρας, Γκαντούνας Β. (65’ λ.τ. Γαλανός), Μπούτλας, Δρυστέλλας (78’ Δόλγυρας), Καραποστόλης, Θώμος, Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Θ. (46’ Τριανταφύλλου).


Πηγή: athleticlarissa.gr

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.