Επικές στιγμές και ρεκόρ στον 7ο FAETHON OLYMPUS MARATHON–ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ

Sports 0
Επικές στιγμές και ρεκόρ στον 7ο FAETHON OLYMPUS MARATHON–ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ

Η 7η έκδοση του F.O.M ήταν για όλους μας -αθλητές, εθελοντές ,διοργανωτές- η απάντηση μέσα μας, γιατί ασχολούμαστε με το ορεινό τρέξιμο.

Με τις προβλέψεις του καιρού το λιγότερο δυσοίωνες, από μέρες πριν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα κανονικά. Το αποτέλεσμα? Ρεκόρ σε όλους τους αγώνες (FOM, RUPICAPRA) και μια μεγάλη ικανοποίηση για το τεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης που ανταπεξήλθε πλήρως σ’ όλα!

Στον F.O.M, μετά από σκληρή μάχη, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι Nicola Giovanelli (Team La Sportiva-Blackroll) με χρόνο 5:09:20, Δημητρίου Δημήτρης (ΦΥΤΟΦΑΓΟΙ – COMPRESSPORT CYPRUS) με χρόνο 5:38:45 στη 2η θέση και Pau Bartolo (NIKE) με χρόνο 5:39:32 στην 3η θέση.

Στις γυναίκες τερμάτισαν μαζί οι Ισπανίδες Montserrat Guerrero (JULBO EYE WEAR) και Nutria Dominguez (TUGA WEAR-ESPORTIVA AKSA) με χρόνο 6:37:19 και τρίτη τερμάτισε με χρόνο 7:58:32 η Adina Taipei από τη Ρουμανία.
Νικήτρια ομάδα η BALIOTIS NATURE Trail
Πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές που τερμάτισαν εν μέσω δυνατής βροχής.

Όσον αφορά το 2o RUPICAPRA 20 χιλ., ρεκόρ διαδρομής έγινε από τον 19χρονο Εμμανουήλ Πουρίκα (DISTANCE RUNNERS CLUB) με χρόνο 2:16:31, στη 2η θέση ο Θοδωρής Ζιάκκας (ΛΥΚΟΙ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ANIMAL RIGHTS) με χρόνο 2:20:43 και στην 3η θέση o Αριστείδης Γκιζλής (TRG/Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ) με χρόνο 2:21:28.

Στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα του τερματισμού η Δέσποινα Τροϊρη (ΟLYMPUS MARATHON RUNNING TEAM) με 3:07:43, στη 2η θέση τερμάτισε η Κρυσταλία Κουτσιμάνη (VMAX) με χρόνο 3:12:45 και στην 3η θέση η Σοφία Κρίκου (Γ.Σ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ) με 3:18:40.
Νικήτρια ομάδα η Vmax.

Στον 3ο FAETHON TRAIL πρώτος τερμάτισε o Βαλεντίνος Πούρικας (DISTANCE RUNNERS CLUB ) με χρόνο 1:03:47, στη 2η θέση ο Αλέξανδρος Γράκης με χρόνο 1:08:16 και στην 3η θέση o Αποστολής Ζήνδρος (ΧΟΣ ΜΥΤΙΚΑΣ) με χρόνο 1:10:22.
Στις γυναίκες, στην πρώτη θέση η περσινή νικητήρια Μπουρουζίκα Ελένη (DISTANCE RUNNERS CLUB) με χρόνο 1:29:00, στη 2η θέση η Αρετή Ασσυχίδου (PEAK STORE) με χρόνο 1:31:00 και στην 3η θέση η Κατρίνα Μπέκα με χρόνο 1:31:10.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που στήριξαν τους σταθμούς των τριών αγώνων της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλοι από τους εθελοντές του Faethon, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας!

Η φωτογράφιση έγινε από τον Μπάμπη Γκιριτζιώτη / GOExperience και η χρονομέτρηση από την εταιρία chronolog – timekeeping solutions.

Τον Δασκαλόπουλο Σάκη για την εξωστρέφεια που προσφέρει σε όλους τους αγώνες!


Μέγας Χορηγός του FAETHON OLYMPUS MARATHON είναι η οικογένεια ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΑ που στηρίζει τον αγώνα από την πρώτη στιγμή.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ–ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Υποστηρικτές του FAETHON OLYMPUS MARATHON:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Κ.Ε.Ο.Α.Χ
ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ Ζ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΖΩΗ ΛΑΡΙΣΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ POURLIA TRAIL
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ SARANTAPORO MOUNTAIN RUN
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΚΑ

Ραντεβού το 2019 στον 8ο FAETHON OLYMPUS MARATHON!

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.