Μπαμ με Δαουλάρη ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας

Sports 0
Μπαμ με Δαουλάρη ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας

Μία σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε ο Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Ελασσόνας, μετά την ανανέωση συνεργασίας με το προπονητικού τιμ, απέσπασε την υπογραφή του Παναγιώτη Δαουλάρη, ο οποίος θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στη… φαρέτρα των Ποντίκα-Σαλεπτσή στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο πολύπειρος φόργουορντ τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε ΓΣ Σοφάδων και Ερμή Αγιάς. Μάλιστα στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα της Αγιάς συνέβαλλε τα μέγιστα για να καταγράψει ιστορικές πορείες και να προβιβαστεί διαδοχικά από την Α2 ΕΣΚΑΘ στη Β’ Εθνική!

Με τη Λαρισινή ομάδα ο 37χρονος ύψους 1,95μ. αθλητής πανηγύρισε τρεις διαδοχικές ανόδους, εκ των οποίων το πρωτάθλημα και το κύπελλο ΕΣΚΑΘ της σεζόν 2014-15 και το πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Δαουλάρης αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα και διαθέτει ηγετικά χαρίσματα στο παρκέ που χωρίς καμία αμφιβολία θα βοηθήσει αρκετά τους νεαρότερους παίχτες του ρόστερ με την παρουσία του στην ομάδα. Κατά την περυσινή σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ ήταν τρίτος σκόρερ του Ερμή στη Γ’ Εθνική με μ.ο. πόντων 14,8, ενώ διαθέτει παραστάσεις από τις υψηλότερες κατηγορίες μπάσκετ της χώρας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πανιώνιο και την Α1 και φορώντας στη συνέχεια τις φανέλες του Αρίωνα (Α2), Παπάγου (Α2), Ιωνικό Νίκαιας (Β’ Εθνική), Ραφήνα (Γ’ Εθνική) Αιγίου (Β’ Εθνική), Κορίνθου (Γ’ Εθνική), Κόροιβου Αμαλιάδας (Β’, Γ’ Εθνική) και Αστέρα Λάρισας (Γ’ Εθνική).

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.