Νίκη με μέτρια απόδοση για τις γυναίκες του ΓΣΕΕ

Sports 0
Νίκη με μέτρια απόδοση για τις γυναίκες του ΓΣΕΕ

Την 7η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής , πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επί του μαχητικού ΦΙΛ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ, με 3-1 σετ.

Τα κορίτσια του Βάϊου Παναγιώτου, βρέθηκαν σε κακή μέρα και σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του Αμπελώνα, ο οποίος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφθασε σε μία πολύ δύσκολη νίκη.

Στα δύο πρώτα σετ,, οι ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, με την ομάδα του Αμπελώνα, να είναι πιο ΄΄δραστήριος΄΄ και με περισσότερο ΄΄νεύρο΄΄ να παίζει πιο αποτελεσματικά, αλλά από το 20-20 και μετά η Ελασσονίτικη ομάδα πάτησε γκάζι και τελείωσε το 1ο σετ με 25-20.

Στο 2ο σετ οι ομάδες και πάλι πήγαιναν κοντά στο σετ, αλλά και πάλι ο ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, το κέρδισε οριακά με 25-23.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Αμπελώνα έπαιξε έξυπνα, με σωστή τακτική και με όπλο την τέλεια υποδοχή, και τις αποτελεσματικές επιθέσεις κυριάρχησε στο σετ και το κέρδισε με 25-17.

Στο 4ο και τελευταίο σετ η ομάδα αν και ξεκίνησε άσχημα, εντούτοις κατάφερε να επιβληθεί στο μπλοκ και σέρβις και να το τελειώσει με 25-15.

Ήταν μία κακή απόδοση από την ομάδα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τη διατηρούν στην 1η θέση της βαθμολογία, μαζί με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ και όλα θα κριθούν στην επόμενη αγωνιστική, στο ντέρμπι μεταξύ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-και ΦΙΛ.ΛΑΡΙΣΑΣ στην Νεάπολη .

ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Παπαδοπούλου, Παναγιώτου, Τσίμπα, Δίρβα, Διβράμη, Τσιγγέλη, Ζιάκου, Μπαλογιάννη, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Χονδροθύμιου, Κορακίδη, Σεβαστού, Χατζηβασίλη.

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.