Σημαντικό τρίποντο με δύο γκολ του Πεπκολάι για τον Κεραυνό Δρυμού

Sports 0
Σημαντικό τρίποντο με δύο γκολ του Πεπκολάι για τον Κεραυνό Δρυμού

Σε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, ισόπαλο στο α’ ημίχρονο, ο Κεραυνός Δρυμού ήταν ο νικητής επί του αξιόμαχου Όλυμπου Καρυάς με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε μέτριους ρυθμούς, με την ομάδα του Δρυμού να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά την ομάδα της Καρυάς να είναι αυτή που δύο φορές έφτασε κοντά στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κεραυνός ανέβασε ρυθμό, κάτι στο οποίο βοήθησε η είσοδος του Πεπκολάι, τελευταία μεταγραφή για τον Κεραυνό από την ομάδα ΑΠΟΚ Βελούχι (ομάδα Γ΄Εθνικής) και με δύο δικά του γκολ, η ομάδα του Φάνη Τσέλιου θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμε ότι ο Κεραυνός είχε και χαμένο πέναλτι με το Δριστέλα.

Το φιλμ του αγώνα:
5’ Πάσα του Μπαρλαγιάννη από δεξιά στον Γκαντούνα, σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.
18΄Μοναδική ευκαιρία για την Καρυά να ανοίξει το σκορ με τον Δάσσιο, που με λόμπα θα περάσει τη μπάλα πάνω από τον Πουρνάρα, με τη μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.
32’ Τετ-α-τετ του Χάμου, με τον Πουρνάρα να αποκρούει σε κόρνερ το πλασέ που επιχείρησε.
52’ Πάσα του Πεπκολάι με το στήθος στον Γαλανό με τον τερματοφύλακα της Καρυάς να κρατάει το μηδέν με διπλή καταπληκτική προσπάθεια.
55’ Χαμένη ευκαιρία για τον Κεραυνό με τον Πεπκολάι να βρίσκεται μόνος του απέναντι από τον Καρακώστα αλλά θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια.
70’ Χαμένο πέναλτι για τον Κεραυνό με τον Δριστέλα το οποίο κέρδισε ο Πέπκολάι.
73’ Με μακρινό σουτ ο Πεπκολάι θα νικήσει τον Καρακώστα ανοίγοντας το σκορ.
88’ Ο Πεπκολάι θα περάσει και τον τερματοφύλακα της Καρυάς και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει δύο τα δικά τέρματα και της ομάδας του.

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Πουρνάρας, Μπαρλαγιάννης, Μίχης (86’ Κουσιώρας), Γκαντούνας Β., Μενσούρ, Μπούτλας, Γαλανος, Καραποστόλης (71’ Ζιάρας), Φακής (63’ Δριστέλας), Γκαντούνας Γ., Ζιώγας (46’ Πεπκολάι).

Όλυμπος Καρυάς (Θανάσης Μπαμπανάτσας): Καρακώστας, Μανούσιος, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Ο. (76’ Καρακώστας), Καραγκόγκος, Δάσσιος Χρ., Κουτσογιάννης, Δάσσιος Κ., Μπασδέκης, Χάμος (81’ Καβανατζής), Στεργιούλας, Κατσιούρας, Αξούγκας.

Πηγή: www.radioelassona.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.