ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

H εταιρεία ΛΙΟΛΙΟΣ KATAΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, έχοντας ως θεμέλιο την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το σεβασμό στον elassona-slide-lioliosπελάτη, συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της μελέτης και της κατασκευής των τεχνικών έργων γενικά.
Αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου και με υπευθυνότητα εργολαβίες οικοδομών, αντιπαροχές και ανεγέρσεις με τους πιο έμπειρους συνεργάτες καθώς και τη συντήρηση και αποκατάσταση οικοδομών. Παρέχει ανακαινίσεις οικοδομών, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα για το βέλτιστο αποτέλεσμα με τις πιο προσεγμένες και αποδοτικές λύσεις στις ανάγκες σας, συνδυάζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις  προσιτές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες, με την πιο φιλική και έμπιστη εξυπηρέτηση.
Η τακτοποίηση αυθαιρέτων, τα τοπογραφικά διαγράμματα, η έκδοση αδειών δόμησης καθώς και πλήθος μελετών, στην εταιρεία ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ γίνονται γρήγορα και οικονομικά.

Οι κατασκευές της εταιρείας χαρακτηρίζονται από καινοτόμες προτάσεις και σύγχρονες προσεγγίσεις που αφορούν στην καλύτερη εκμετάλλευση και λειτουργικότητα των χώρων. Μέσα από τη χρήση κατασκευαστικών υλικών άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με την άρτια κατάρτιση, την πολυετή εμπειρία, την αστείρευτη έμπνευση και τις σύγχρονες δημιουργικές ιδέες, μετατρέπει κάθε έργο σε συνώνυμο υψηλής τεχνικής ποιότητας και αισθητικής.

Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει ενεργειακό επιθεωρητή και υλοποιεί ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) και διεκπεραιώνει για εσάς τα απαραίτητα για την ένταξη σας στο πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον” καθώς και την περάτωση όλων των εργασιών.

Η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, η συνεχής ενημέρωση και η υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της, δημιουργεί σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης.

 

Εταιρεία: ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Διεύθυνση: 6ης Οκτωβρίου 107, Ελασσόνα

Τηλ & Φαξ:  2493023217

Email:           [email protected]

Ιστοσελίδα: www.liolios.co

 

                   Υπεύθυνοι                            

 ΛΙΟΛΙΟΣ Θωμάς                                       

 Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.                                                                              

Εργολήπτης Δημοσίων Έργων                       

Ενεργειακός Επιθεωρητής                       

Τηλ. 6973826214

             

ΛΙΟΛΙΟΥ Ιωάννα

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ

Msc Ε.Α.Π, Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός

Ενεργειακός Επιθεωρητής

Τηλ. 6974313811