Τεχνικό Γραφείο ΛΙΟΛΙΟΣ

Τεχνικό Γραφείο ΛΙΟΛΙΟΣ

Το Τεχνικό γραφείο ΛΙΟΛΙΟΣ, έχοντας ως θεμέλιο την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το σεβασμό στον elassona-slide-lioliosπελάτη, συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της μελέτης και της κατασκευής των τεχνικών έργων γενικά.
Αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου και με υπευθυνότητα εργολαβίες οικοδομών, αντιπαροχές και ανεγέρσεις με τους πιο έμπειρους συνεργάτες καθώς και τη συντήρηση και αποκατάσταση οικοδομών. Παρέχει ανακαινίσεις οικοδομών, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα για το βέλτιστο αποτέλεσμα με τις πιο προσεγμένες και αποδοτικές λύσεις στις ανάγκες σας, συνδυάζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τις  προσιτές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες, με την πιο φιλική και έμπιστη εξυπηρέτηση.
Η τακτοποίηση αυθαιρέτων, τα τοπογραφικά διαγράμματα, η έκδοση αδειών δόμησης καθώς και πλήθος μελετών, στο τεχνικό γραφείο “ΛΙΟΛΙΟΣ” γίνονται γρήγορα και οικονομικά.

Επίσης,το γραφείο μας διαθέτει ενεργειακό επιθεωρητή και υλοποιεί ενεργειακές μελέτες και επιθεωρήσεις για την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) και διεκπεραιώνει για εσάς τα απαραίτητα για την ένταξη σας στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον» καθώς και την περάτωση όλων των εργασιών.

 

 

Εταιρεία: ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διεύθυνση: 6ης Οκτωβρίου 107, Ελασσόνα

Τηλ & Φαξ:  2493023217

Email:           lioliosarch@gmail.com

 

                   Υπεύθυνοι                            

 ΛΙΟΛΙΟΣ Θωμάς                                       

 Αρχιτέκτων Μηχανικός Α.Π.Θ.                                                                              

Εργολήπτης Δημοσίων Έργων                       

Τηλ. 6973826214

ΛΙΟΛΙΟΥ Ιωάννα

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ

Ενεργειακός Επιθεωρητής

Τηλ. 6974313811