Άμεση διαίρεση πολυάριθμου τμήματός σε δύο μικρότερα ζητάει Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας

Νέα 0
Άμεση διαίρεση πολυάριθμου τμήματός σε δύο μικρότερα ζητάει Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας

“Άμεση διαίρεση του πολυάριθμου τμήματός σε δύο μικρότερα, ευέλικτα και ασφαλή τμήματα”, ζητάει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας. Αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας και συγκεκριμένα οι γονείς της Β’ τάξης, διεκδικούμε την άμεση διαίρεση του πολυάριθμου τμήματός μας σε δύο μικρότερα, ευέλικτα και ασφαλή τμήματα.

Το σχολείο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ενέργεια αυτή, καθώς διαθέτει αίθουσα αλλά και την αντίστοιχη οργανική θέση.

Το τμήμα αριθμεί 25 μαθητές, αριθμός μη διαχειρίσιμος και επικίνδυνος δεδομένων των συνθηκών της συνεχόμενης πανδημίας και του σεισμού, τον οποίο βίωσαν τα παιδιά μας λίγους μήνες πριν. Επιπρόσθετα, το μέγεθος δυσχεραίνει την εκπαιδευτική διαδικασία που έχει πληγεί ήδη από τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Ζητούμε την άμεση επίλυση του θέματος από κάθε αρμόδιο φορέα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι γονείς της Β’ Τάξης

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.