ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Νέα 0
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μια υπηρεσία από όπου θα μπορούν να προμηθεύονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και φάρμακα οι κοινωνικά ευπαθείς συμπολίτες μας.

Δυνητικοί δικαιούχοι του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου- Φαρμακείου και Βεστιαρίου είναι:  α) Έλληνες κάτοικοι του Δήμου Ελασσόνας β) Ομογενείς κάτοικοι του Δήμου γ) Αλλοδαποί που αποδεδειγμένα κατοικούν μόνιμα στον Δήμο και διαθέτουν άδεια παραμονής και θεωρημένο διαβατήριο, εφόσον πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τους επόμενους 12 μήνες, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δήμου Ελασσόνας επί της οδού: Χρ. Βλαχοδήμου 1 (κτίριο Πνευματικού Κέντρου – ΔΕΥΑΕΛ-  πρώην ΚΕΔΕ τηλ.2493025440 ) καθημερινά από 13/01/2020 έως και 31/01/2020 και ώρες: 09.00 – 14.00 , όπου θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο – Φαρμακείο – Βεστιάριο του Δήμου Ελασσόνας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα δουν από τη σελίδα του Δήμου Ελασσόνας www.dimoselassonas.gr

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.