Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 6ο FAETHON OLYMPUS MARATHON

Νέα 0

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 1η Μαρτίου και ώρα 00:01πμ ανοίγουν οι εγγραφές για τον κορυφαίο sky running αγώνα της Ελλάδας, τον 6o Faethon Olympus Marathon. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 30 Απριλίου και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.faethonolympusmarathon.gr
Φέτος το αγωνιστικό διήμερο του FAETHON OLYMPUS MARATHON θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Ιουλίου 2017.
Θα διεξαχθούν και οι τρείς πλέον αγώνες υψηλών προδιαγραφών του αγωνιστικού διημέρου.
FAETHON (44km, +3600μ) Βαθμοί ITRA 3
Αποτελεί τον βασικό αγώνα της διοργάνωσης, μιας και είναι ο απόλυτος sky running αγώνας της χώρας μας! Τα 30 από τα 44χλμ διεξάγονται πάνω από τα 2000μ υψόμετρο, ενώ οι αθλητές διασχίζουν 10 κορυφές πάνω από τα 2000μ, μεταξύ των οποίων και το «Σκολιό» (υψόμετρο 2911μ), τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή της Ελλάδος.
Το 2016 στον 5ο αγώνα συμμετείχαν περίπου 250 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κόστος συμμετοχής: 30ευρώ το απλό πακέτο, 35ευρώ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

RUPICAPRA (20km, +1500μ). Βαθμοί ITRA 1
Αποτελεί την νέα πρόταση της διοργάνωσης! Πρόκειται για έναν ημιμαραθώνιο- μικρογραφία του μεγάλου του αδερφού του F.O.M.
Ξεκινώντας από τον Κοκκινοπλό διασχίζει το Ε4 μέχρι περίπου τα 2300μ όπου στη συνέχεια το αφήνει για να ακολουθήσει τις ατέλειωτες κόψεις του Δυτικού Ολύμπου με ψηλότερο σημείο την Κορυφή Φλάμπουρο (υψόμετρο 2455μ). Στη συνέχεια βυθίζεται απότομα μέχρι το χωριό Κοκκινοπλός.
Το 2016 στον 1ο αγώνα συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές.
Κόστος συμμετοχής: 20ευρώ το απλό πακέτο, 25ευρώ με μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα.

FAETHON TRAIL
Η πρόταση της διοργάνωσης για παιδιά και νέους δρομείς! Φέτος ο αγώνας θα έχει κάποιες αλλαγές που θα ανακοινωθούν άμεσα.
Κόστος συμμετοχής: 5ευρώ.

Ενημέρωση για τα λεωφορεία από Αθήνα
Φέτος η διοργάνωση θα ναυλώσει 2 λεωφορεία από Αθήνα 50 θέσεων το καθένα (σύνολο 100 άτομα). Το αντίτιμο για τη μεταφορά από την Αθήνα ορίζεται στα 5ευρώ ανά άτομο.
Έτσι, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον FAETHON (44km) και επιθυμούν το πακέτο συμμετοχής με την μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα θα πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα το αντίτιμο των 35ευρώ .
Αντίστοιχα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον RUPICAPRA (20km) και επιθυμούν το πακέτο συμμετοχής με την μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα θα πρέπει να καταθέσουν στην Τράπεζα το αντίτιμο των 25ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μεταφορά αφορά μόνο μετακίνηση από Αθήνα και περιοχές που βρίσκονται πάνω στη διαδρομή Αθήνα- Ελασσόνα!
Αφού καταβληθεί το κόστος συμμετοχής στην Τράπεζα, εν συνεχεία για να εξασφαλίσετε θέση στο λεωφορείο επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο λεωφορείων Κ. Φουρκιώτη στο τηλ. 6944641873.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για τις 100 θέσεις των λεωφορείων!

Σας περιμένουμε για τον 6ο Faethon Olympus Marathon!
Μετά την κατακόρυφη αύξηση των συμμετοχών στην περσινή μας διοργάνωση, ανεβάζουμε ακόμα ψηλότερα τον πήχη και υποσχόμαστε με ακόμα πλουσιότερες παροχές ένα συναρπαστικό αγωνιστικό διήμερο!

Πηγή: www.leukipoli.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.