Αντικατάσταση στέγης κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Καλλιθέας

Νέα 0

Συμφωνητικό εκτέλεσης έργου ανάμεσα στον δήμο Ελασσόνας και στην ΒΕΡΜΙΟΝ Τεχνική Εμπορική Εταιρεία υπέγραψαν ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Κράβαρης Ιωάννης, με αντικείμενο την αντικατάσταση στέγης στο κλειστό γυμναστήριο του γυμνασίου Καλλιθέας. Το ποσό της μελέτης του έργου ανέρχεται στα 119.500 ευρώ με έκπτωση 65,65%.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Προχωράμε στην αντικατάσταση της στέγης στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου της Καλλιθέας, ικανοποιώντας έτσι το αίτημα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ο δήμος Ελασσόνας στέκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ικανοποιώντας δίκαια αιτήματα, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό τις προϋποθέσεις για βελτίωση των συνθηκών και τα ποιότητας ζωής των κατοίκων στα χωριά μας.

Με μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις δίνουμε λύσεις σε χρόνια αιτήματα των συμπολιτών μας, αξιολογώντας τις ανάγκες τους και τις δυνατότητές μας.

Συνεχίζουμε…

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.