Βασιλόπιτα… με λιγότερα προβλήματα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Νέα 0

Σε μία λιτή εκδήλωση, η «οικογένεια» του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, εργαζόμενοι στο Κ.Υ. και στον Τομέα του ΕΚΑΒ, έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά.
Ήταν, ακόμη μια αφορμή για να κουβεντιάσουν θέματα και προβλήματα που «τρέχουν», αλλά και προβλήματα που σιγά σιγά βρίσκουν λύσεις.
Αρχικά, μίλησε προς τους εργαζομένους η υπεύθυνη συντονίστρια του Κ.Υ. Ελασσόνας Γαρυφαλλιά Ρέϊκου – Καφφέ, που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, επισημαίνοντας πως ακόμη υπάρχουν προβλήματα, ίσως λιγότερα, σε σύγκριση με τις περασμένες χρονιές, αλλά…τα προβλήματα παραμένουν. Ακόμη, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την φιλοτιμία και τον ζήλο που δείχνουν, και βέβαια τον Δήμο Ελασσόνας που βοηθάει και συμπαραστέκεται στη λειτουργία του Κ.Υ.
Από την πλευρά των εργαζομένων των Κ.Υ. του Νομού Λάρισας, μίλησε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ζήσης Δότας, πλαισιωμένος από τα μέλη της διοίκησης Αικατερίνη Δήμου και Κωνσταντίνα Γκόγκου. Αφού ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους υπενθύμισε ότι τον άλλο μήνα το Κ.Υ. Ελασσόνας κλείνει αισίως 32 χρόνια λειτουργίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Και ο Ζ. Δότας συνέχισε: «Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, συνεχίζουμε με συνεργασία προσωπικού και της Διοίκησης της ΥΠΕ και των υπαλλήλων της καθώς και με την Δημοτική Αρχή, να λειτουργήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε μια δύσκολη εποχή, προκειμένου να εξυπηρετούμε απρόσκοπτα τους πολίτες της περιοχής. Ο Σύλλογος είναι κοντά στους εργαζόμενους και προτείνει συνεχώς λύσεις για την επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Πηγή: www.leukipoli.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.