Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: Η ΚΑΡΥΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ

Νέα 0
Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: Η ΚΑΡΥΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης άκουσε τα παράπονα τους …για την εγκατάλειψη όπως του είπαν της περιοχής τους από την Πολιτεία σε ότι αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες και τους φορείς που έχουν…. εξαφανιστεί από την Καρυά, ένα χωριό που όπως τόνισε και ο βουλευτής Λάρισας αποτελεί το κόσμημα του Ολύμπου… που αναδεικνύει τον πολιτισμό μέσα από τις δράσεις των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής.

Του περιέγραψαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν …ακόμη και για να λάβουν στα χέρια τους ένα απλό δημόσιο χαρτί αφού πρέπει να κατέβουν από τα 900 μέτρα υψόμετρο στην κοντινότερη πόλη, την Ελασσόνα η τη Λάρισα, για να το αποκτήσουν, γεγονός που κάνει περίπλοκη τη ζωή τους ειδικά το χειμώνα που η περιοχή εγκλωβίζεται… από το χιόνι και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έθεσε ζήτημα άμεσης επίλυσης του σημαντικού αυτού θέματος σε μια περιοχή που θα έπρεπε να χαίρει εκτίμησης…. μέσα από πράξεις και επενδύσεις από την Πολιτεία για την καλύτερη και ποιοτικότερη προβολή του Βουνού των Θεών που είναι αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.