Γ. Κατσιαντώνης: Με τη «σφραγίδα» της AGROTHESSALY η ανάπτυξη στη Λάρισα

Νέα 0

Τη σημαντικότητα της στήριξης της Θεσσαλικής περιφέρειας μέσα από την αγροτική επιχειρηματικότητα… στη Λάρισα όπου «χτυπάει η καρδιά» του πρωτογενούς τομέα τόνισε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης που περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μεγαλειώδους και υπερσύγχρονης Πανελλήνιας Έκθεσης για την Γεωργία και την Κτηνοτροφία » Agrothessaly» .
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης μπήκε στην έκθεση μαζί με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Χρήστο Σιδερόπουλο, πέρασαν από τα περισσότερα περίπτερα όπου συζήτησαν με τους εκθέτες για την αξία της προβολής του αγροτικού κλάδου και των τοπικών και όχι μόνο προϊόντων και υπηρεσιών στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας. «Έχουμε τα… όπλα…αλλά στερούμαστε από κίνητρα» υποστήριξαν οι παράγοντες εταιρειών και συνεταιρισμών που συμμετέχουν στην έκθεση αναφερόμενοι στην αδιαφορία του Κράτους απέναντι στον αγροτικό κλάδο.
Ο Βουλευτής Λάρισας συμφώνησε ότι ο πρωτογενής τομέας «χτυπιέται αλύπητα» τα τελευταία χρόνια και επεσήμανε για μία ακόμη φορά ότι οι αγρότες , οι κτηνοτρόφοι και οι κλάδοι που στηρίζονται σε αυτούς, αν υποστηριχθούν από το κράτος και με την πίεση και συμβολή όλων των πολιτικών παραγόντων , θα φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη στη χώρα μας μέσα από το «θησαυρό» των προϊόντων που παράγουν.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης εξήρε τους διοργανωτές και τους φορείς της «Agrothessaly» για τη σημαντική πρωτοβουλία, καθιστώντας τη Λάρισα ως πρωταρχικό σημείο αναφοράς στον εκθεσιακό χάρτη της Ελλάδας με προοπτικές ανάπτυξης και έμφαση στις υψηλές προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από την άκρως επιτυχημένη και υψηλών προδιαγραφών Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, με «ηχηρό» αντίκτυπο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

έκθεση 21 [800x600]έκθεση 19 [800x600]

έκθεση 4 [800x600]εκθεση 1 [800x600]

έκθεση 25 [800x600]

Πηγή: www.leukipoli.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.