Γ. Κατσιαντώνης: «Τα παιδιά να κόψουν την κορδέλα στο σχολείο τους»

Νέα 0

Είναι η πρώτη φορά που βουλευτής ζητά να «σπάσει» το καθιερωμένο που θέλει ένα επίσημο πρόσωπο της Πολιτείας ή της Εκκλησίας, να κόβει την κορδέλα σε εγκαίνια. Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, που έδωσε το παρών στα εγκαίνια του 1ου Δημοτικού σχολείου Ελασσόνας, εξέπληξε τους πάντες όταν πήρε το λόγο και ζήτησε να είναι τα παιδιά οι «πρωταγωνιστές» των εγκαινίων για να λάβει το χειροκρότημα γονιών και δασκάλων. Τα θερμά λόγια του έγιναν πράξη και όλοι μαζί οι μαθητές έκοψαν την κορδέλα στο νέο τους σχολείο.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συγκινημένος δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος που βλέπω τους μικρούς μαθητές να κοιτάζουν με καμάρι το νέο τους σχολείο.Αυτά θα ζήσουν εδώ μέσα,θα μάθουν γράμματα από τους δασκάλους τους, για να γίνουν σωστοί πολίτες με σκοπό να οδηγήσουν την πατρίδα μας σε μια καλύτερη μοίρα.Τι πιο λογικό λοιπόν,να κόψουν την κορδέλα τα παιδιά μας και να γεμίσουν τις καρδιές μας με ακόμη μεγαλύτερη περηφάνια;»

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (2)ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (1)

Πηγή: www.leukipoli.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.