Δήμος Ελασσόνας: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Νέα 0
Δήμος Ελασσόνας: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με την Κοινωνική Λειτουργό της δομής «Βοήθεια Στο Σπίτι» κ. Αφροδίτη Λέτσιου διοργάνωσαν εκδήλωση στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο ΚΑΠΗ Βερδικούσιας και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο ΚΑΠΗ Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε ομιλία με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών των ΚΑΠΗ σε θέματα αναπηρίας.

Ο ΟΚΠΑΠ του Δήμου Ελασσόνας στηρίζει έμπρακτα τα άτομα με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας και σε συνεργασία με υπηρεσίες και δομές παρέχει ενημέρωση, υποστήριξη και υπηρεσίες κοινωνικής ένταξης.

Η 3η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε σαν Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία για να υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου είναι αδιαπραγμάτευτος για όλους και για όλες και δεν επιδέχεται εκπτώσεις.

draseisamea2

draseisamea3

draseisamea4

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.