ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα 0
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς, αποφάσισε, βάσει των διατάξεων της από 20-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, την πλήρη απαλλαγή καταβολής:

  • ανταποδοτικών δημοτικών τελών (καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού )
  • τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων
  • ενοικίου για τα δημοτικά ακίνητα, στα οποία στεγάζονται επιχειρήσεις που σταμάτησαν υποχρεωτικά την λειτουργία τους (π.χ. δημοτικοί ξενώνες κλπ.),

για όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε για την απόφαση αυτή: «Προχωράμε σε έκτακτες οικονομικές ελαφρύνσεις για την ανακούφιση επιχειρήσεων οι οποίες πλήττονται από την πρωτόγνωρη κρίση. Πήραμε μια γενναία απόφαση με την πλήρη απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών, τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων και ενοικίων δημοτικών κτιρίων για όσο διάστημα οι επιχειρήσεις θα παραμείνουν κλειστές και είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας να σταθούμε στο πλευρό αυτών των επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους. Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις, ώστε να λαμβάνουμε άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα. Ελπίζω και εύχομαι να βγούμε από αυτή την πανδημία το συντομότερο δυνατόν και κατά το δυνατόν αλώβητοι».

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.