ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ

Νέα 0

Μετά από πολλά χρόνια ο Δήμος Ελασσόνας ανανεώνει τον πεπαλαιωμένο στόλο του και τα νέα οχήματα αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες της υπηρεσίας, καθώς ο υπάρχων στόλος οχημάτων θεωρείται γερασμένος και ξεπερασμένης τεχνολογίας.

Τα δύο νέα απορριμματοφόρα παρέδωσε η ανάδοχος εταιρεία «Βιομηχανία Ειδικών Κατασκευών Α. Καούσης Α.Ε» μετά από διεθνή διαγωνισμό στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Ελασσόνας, παρουσία των αντιδημάρχων Γ. Κατσιούρα, Δ. Κουρουμπίνα, Ιω. Νάνου, του Προέδρου της ΔΕΥΑ Ελασσόνας Ιππ. Τζιουμακλή, του Διευθυντή Περιβάλλοντος Κ. Αργυρίου και της Προϊσταμένης της Υπηρεσίας Φ. Σαββίδου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Η καθημερινότητα αποτελεί βασική προτεραιότητα της διοίκησής μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε με νέο εξοπλισμό να γίνει πιο εύκολη και πιο ασφαλής η δουλειά των εργαζομένων μας. Παραλάβαμε μία υπηρεσία καθαριότητας υποβαθμισμένη, υποστελεχωμένη και αναποτελεσματική. Ωστόσο, πετύχαμε σε λίγους μόλις μήνες να οργανώσουμε το στόλο και τις υπηρεσίες των εργαζομένων, να προσφέρουμε μέσα προστασίας και να αποδώσει η υπηρεσία τα μέγιστα. Η αγορά των νέων απορριμματοφόρων αναβαθμίζει την υπηρεσία καθαριότητας και κατ’ επέκταση τις υπηρεσίες καθημερινότητας που προσφέρει ο δήμος. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα οχήματα και εξοπλισμό, έτσι η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες».

Κατά την παράδοση των απορριμματοφόρων, παρουσία των υπαλλήλων του δήμου, δόθηκαν από τους υπευθύνους της εταιρείας οδηγίες για τη σωστή χρήση τους και έγινε παρουσίαση των δυνατοτήτων που έχουν τα νέα μηχανήματα.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.