ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ

Νέα 0
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ

varosi1Οι πολίτες συναποφασίζουν με τη Δημοτική Αρχή

• Ευαγγέλου: Τομή για τα δημοτικά μας πράγματα

Ανοιχτή συζήτηση στο δημαρχείο Ελασσόνας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κατοίκων του Βαροσίου, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν για να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση με αντικείμενο την ανακατασκευή της πλατείας στην περιοχή τους.

Μετά την παρουσίαση της πρότασης από τον Μηχανικό-μελετητή κ. Βάρσο οι κάτοικοι τοποθετήθηκαν καταθέτοντας τις δικές τους ιδέες ενώ αποφασίστηκε η συνεργασία των μηχανικών Πέτρου Γκατζιούρα και Δημήτρη Σαμόλαδου, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βαροσίου και τους πολίτες και φορείς της περιοχής θα ετοιμάσουν μια νέα πρόταση που θα έρθει σε εύλογο χρονικό διάστημα για συζήτηση.

Αμέσως μετά την λήξη της διαβούλευσης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ξεκινάμε μια διαδικασία που αποτελεί τομή για τα δημοτικά μας πράγματα. Η δημοτική αρχή δίνει το λόγο στους πολίτες και τους καλεί να καταθέσουν τις προτάσεις τους για ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα τους, συνδιαμορφώνοντας ουσιαστικά τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και ιδιαίτερα τον βουλευτή του νομού κ. Κατσιαντώνη οποίος με την παρέμβασή του βοήθησε την συζήτηση. Το προσεχές διάστημα η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί με στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή των συμπολιτών μας».

varosi2

 

 

 

 

Πηγή: www.dimoselassonas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.