Διαμόρφωση νέας εισόδου στην Βερδικούσια από τον Δήμο Ελασσόνας

Νέα 0

Ανοιχτός διαγωνισμός για το έργο προϋπολογισμού 128.600,00 €

Ανοιχτός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «Διαμόρφωση εισόδου Βερδικούσιας» προϋπολογισμού 128.600,00 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) από το Δήμο Ελασσόνας.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας αναφορικά με τον διαγωνισμό του έργου δήλωσε: «Καθημερινά δρομολογούμε μικρά και μεγαλύτερα έργα, που αντιμετωπίζουν συσσωρευμένα προβλήματα ετών. Από την πρώτη ημέρα εστιάσαμε στην καθημερινότητα και την ασφάλεια των κατοίκων στις κοινότητες αλλά και των επισκεπτών σε αυτές. Το έργο της διαμόρφωσης της εισόδου στην ορεινή κοινότητα Βερδικούσιας σκοπό έχει στην ανάπλαση του χώρου έτσι ώστε αφενός να αναβαθμιστεί αισθητικά το τοπίο και αφετέρου ο χώρος που θα δημιουργηθεί να αποτελεί ένα σημείο αναψυχής και θέασης για όλους. Μέρα με την ημέρα αποκαθιστούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του δήμου και την αξιοπιστία του δήμου έναντι των συμπολιτών μας».

Για τους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr (α/α συστήματος 193443) καθώς και στην ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2493350116, 115, αρμόδια υπηρεσία Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 08-12-2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00μ.μ.. και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 14/12/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ..

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:

 Καθαίρεση των υπαρχουσών πλακοστρώσεων, της βάσης από σκυρόδεμα αυτών, των κρασπέδων και του ασφαλτοστρωμένου τμήματος στο σημείο παρέμβασης.

 Κατασκευή ρείθρων και τοποθέτηση κρασπέδων.

 Επίστρωση με χονδρόπλακες ακανόνιστες, λιθόστρωση με γρανιτοκυβόλιθους 10*10*6, κολυμβητή, αρμολογημένη, σύμφωνα με το σχέδιο της μελέτης με όλες τις απαιτούμενες προ εργασίες (επίστρωση κοκκώδων υλικών, κατασκευή βάσης από σκυρόδεμα οπλισμένης με πλέγμα κλπ).

 Τοποθέτηση κρασπέδου κήπου περιμετρικά των δέντρων.

 Κατασκευή ξύλινης πέργκολας

 Τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων σύνθετου σχεδίου στο τοιχείο στο χώρο παρέμβασης

 Συντήρηση στο υφιστάμενο κιόσκι, στη βρύση και στο υφιστάμενο πέτρινο τοιχείο στη θέση αυτού.

 Τοποθέτηση στοιχείων αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, καλαθάκια απορριμμάτων κλπ).

 Εργασίες πρασίνου

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.