ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Νέα 0
ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Τον αγιασμό των εγκαινίων πραγματοποίησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος και ο π. Χρήστος Γεροφωκάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ευχήθηκε στους υποψήφιους του συνδυασμού καλή επιτυχία και τους ζήτησε να δώσουν έναν καλό, έντιμο και καθαρό αγώνα. Μεταξύ άλλων τόνισε: “Το εκλογικό μας κέντρο είναι σημείο συνάντησης και χώρος αναφοράς για τους υποψηφίους, για τους φίλους του συνδυασμού και για κάθε πολίτη, που θέλει να ενημερωθεί για τις εκλογές του Μαΐου, να καταθέσει προτάσεις, να προμηθευτεί το πρόγραμμα και να γνωρίσει τους υποψηφίους μας”.

Και συνέχισε: “Με όλους του υποψήφιους και τις υποψήφιες του συνδυασμού μας δίνουμε τον αγώνα για έναν καλύτερο δήμο, ένα δήμο πρότυπο χρηστής διοίκησης, δημοκρατικής λειτουργίας, διαφάνειας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Αρχές και αξίες που υπηρετεί η δημοτική μας παράταξη από το 2010.

Από εδώ, από το εκλογικό μας κέντρο, θα ηχήσει το άγγελμα της νίκης του συνδυασμού μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Είμαι σίγουρος ότι η νίκη θα είναι μεγάλη”.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.