ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΑΡΣΕΝΙΟ

Νέα 0
ΕΛΑΣΣΟΝΑ: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΑΡΣΕΝΙΟ

Ανοιχτός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ» προϋπολογισμού 136.400,00 ευρώ (ποσό με ΦΠΑ) από το Δήμο Ελασσόνας.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ και αφορά σε εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης οδών εντός του σχεδίου πόλης Ελασσόνας στις οδούς:

• «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» από τη συμβολή της με την οδό «Μητρ. Σεβαστιανού» έως τη συμβολή της με την οδό «Μελούνας»

• «ΔΩΔΩΝΗΣ»

• «ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ»

• «ΛΕΩΝΙΔΑ»

• «ΜΑΛΛΟΙΑΣ»

• «ΔΕΛΦΩΝ» από τη συμβολή της με την οδό ΜΑΛΛΟΙΑΣ έως τη συμβολή της με την οδό ΛΕΩΝΙΔΑ

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας, καθώς με τις μελέτες που συντάσσει, μας βοηθάει να διασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες για τους δημότες μας.

Η επέκταση δόμησης της πόλης της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει πάρα πολλές οδούς μέσα στον αστικό κλοιό της πόλης, χωρίς ασφαλτόστρωση και καθημερινά ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός πολιτών με την διέλευση των οχημάτων τους από αυτούς. Οι συγκεκριμένες ασφαλτοστρώσεις έρχονται να συμπληρώσουν ένα μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων που υλοποιείται σε όλο το δήμο μας.

Έχουν ολοκληρωθεί τις τελευταίες ημέρες οι ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμών σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας, και με το πέρας των εργασιών της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, καθώς και τον συνδέσεων φυσικού αερίου στην πόλη της Ελασσόνας, θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με συντηρήσεις ασφαλτοστρώσεων εντός πόλης».

Για τους ενδιαφερόμενους προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr (α/α συστήματος 196062) καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής www.dimoselassonas.gr και πληροφορίες στα τηλέφωνα 2493350116-115, αρμόδια υπηρεσία Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 30-03-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00μ.μ..
Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 05-04-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.