Ενημερωτική εκδήλωση στα Φάρσαλα για το LEADER

Νέα 0
Ενημερωτική εκδήλωση στα Φάρσαλα για το LEADER

farsala

Σε συνέχεια των ενεργειών διαβούλευσης με τον τοπικό πληθυσμό αλλά και τους φορείς Δημοσίου χαρακτήρα (Ο.Τ.Α. , Σύλλογοι , Επιμελητήρια κ.λ.π.) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εν όψει της προετοιμασίας της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης για την υποβολή της πρότασης τοπικού προγράμματος που θα κατατεθεί για το Μέτρο 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020 η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (Α.Ε.ΝΟ.Λ. ΑΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων, διοργανώνει την Τρίτη 23 Αυγούστου2016 και ώρα 12:00μ. ενημερωτική εκδήλωση-διαβούλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φαρσάλων στα Φάρσαλα, με θέμα:

«Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα CLLD(LEADER)

2014-2020στο Ν. Λάρισας»

Στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας – Αναπτυξιακή Α.Ε ΟΤΑ θα παρουσιάσουντο πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες, κτλ).

Στην εκδήλωση αυτή καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες,  οι επιχειρήσεις και οι φορείς της περιοχής καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι μπορούν να παραλάβουν και να καταθέσουν επί τόπου το συνοπτικό έντυπο για υποβολή πρότασης /ιδέας στο τοπικό πρόγραμμα CLLD, έτσι  ώστε να  αποτυπωθεί  το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά και το στάδιο της ωριμότητας των προτάσεων αυτών στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Προγράμματος

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.