Ετήσια Έκθεση Έργων Μαθητών/τριών του 1ο ΕΠΑΛ και ΕΠΑ.Γ. Ελασσόνας

Νέα 0
Ετήσια Έκθεση Έργων Μαθητών/τριών του 1ο ΕΠΑΛ και ΕΠΑ.Γ. Ελασσόνας

Πρόσκληση 2017 - ΕΚ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το 1ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ σε συνεργασία με το 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας και το Ειδικό ΕΠΑ.Γ. Ελασσόνας διοργανώνει την Ετήσια Έκθεση Έργων Μαθητών/τριών  την Τετάρτη 05/04/2017 στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας από τις 900 έως 1330.

Στην έκθεση φιλοξενούνται έργα που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΚ  Ελασσόνας, στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Η έκθεση έχει ως σκοπό την ανάδειξη του έργου των μαθητών/τριών όλων των ειδικοτήτων που λειτουργούν στο ΕΚ Ελασσόνας και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το περιεχόμενο της διδασκαλίας των μαθημάτων που διδάσκονται στα ΕΠΑΛ.

Οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα έργα που θα δουν, να γνωρίσουν καλύτερα την Επαγγελματική Εκπαίδευση, να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της στις επαγγελματικές επιλογές των νέων, καθώς επίσης και τη σημασία της για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Επιπλέον, κατά την επίσκεψη στην έκθεση, θα παρέχεται ενημέρωση για όλους τους τομείς και όλες τις ειδικότητες που λειτουργούν στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.