Η Δ.Α. ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Νέα 0
Η Δ.Α. ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Παρακολουθώντας την λειτουργία  της Δημοτικής Αρχής και ως Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βαλανίδας του Δήμου Ελασσόνας εδώ και 4 χρόνια, καθώς έχοντας παρέμβει δημόσια πριν 2,5 χρόνια, διαπιστώνω καθημερινά την απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων.

Οι προβληματισμοί και τα ερωτήματα πολλά. Εδώ και 4 χρόνια δεν έχει συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο Βαλανίδας, άραγε η Δημοτική Αρχή ελέγχει τους προέδρους των χωριών και τα Τοπικά Συμβούλια ως προς την σωστή λειτουργία τους σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν 3852/2010; Γιατί ο Δήμαρχος εδώ και 4 χρόνια δεν έχει επιδιώξει να συνεδριάσει με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων;

Γιατί η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος δεν επιδίωξε μια φορά το χρόνο ένας Δημοτικός Σύμβουλος να πηγαίνει σε κάθε χωριό και να καταγράφει τις ανησυχίες τους προβληματισμούς καθώς και τις προτάσεις των Τοπικών Συμβούλων;

Γιατί δεν υπάρχει ενημέρωση του προέδρου για τον προϋπολογισμό του Δήμου και ποια έργα έχουν ενταχθεί στον προϋπολογισμό για το χωριό; Μήπως στην Τοπική Κοινότητα Βαλανίδας είναι όλα λυμένα;

Ως Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βαλανίδας σας αναφέρω μερικά από τα υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε:

  1. Η ράμπα στο δρόμο Βαλανίδας – Κλεισούρας είναι διαλυμένη εάν δεν γίνει ανακατασκευή της ράμπας ο δρόμος αυτός θα κοπεί από την κυκλοφορία καθώς και σε συνδυασμό με το δρόμο Κλεισούρας – Γιαννωτάς που είναι σε άθλια κατάσταση η Κλεισούρα κινδυνεύει να απομονωθεί.
  2. Από τις νεροποντές εδώ και 2,5 χρόνια κάποιοι δρόμοι μέσα στο χωριό γέμισαν μπάζα, ακόμα καθαρίζονται και απομακρύνονται.
  3. Εδώ και 3,5 χρόνια έχει να εμφανισθεί «γκρέιντερ» για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων.
  4. Δρόμοι χαλασμένοι «γεμάτο λακούβες» εντός και εκτός του χωριού Βαλανίδας.
  5. Καμιά συντήρηση τις παιδικής χαράς.
  6. Καμία ενημέρωση και στασιμότητα στα παράλληλα έργα του αναδασμού.
  7. Την αύξηση του τιμολογίου που επήλθε στον τομέα της άρδευσης με την χρέωση ανά κυβικό και πολλά άλλα που δεν αναφέρω.

 

Με εκτίμηση

 

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.