ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Νέα 0
ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/10 σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας (Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε) η οποία βρίσκεται αρωγός στις δράσεις για την ανάδειξη του Ολύμπου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε κ. Λευτέρης Φουρκιώτης ευχαρίστησε την πρόεδρο της «Πράσινης Κιβωτού» κ. Λένα Τζιότζου – Μηλιώνη για την πρωτοβουλία της οργάνωσης να επισκεφθεί την Ελασσόνα.

Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο κ. Φουρκιώτης είπε, ότι η Ελασσόνα είναι μια ανοιχτή πόλη και πως η βοήθεια της Εταιρείας θα είναι απεριόριστη με σκοπό την προβολή του Ολύμπου.

Η παρουσίαση των χαρακτηριστικών του Ολύμπου στους μαθητές έγινε από τον υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας κ. Κώστα Σπανό, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Διευθύντρια Συντονίστρια CLLD της Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε κ. Μπασδέκη Σεβαστή.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί με τίτλο: «Επιστροφή στον Όλυμπο:

Αναδεικνύοντας τη σημασία του μέσα από τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό».

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.