Ν. Γάτσας: Ο Δήμος Ελασσόνας θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Νέα 0
Ν. Γάτσας: Ο Δήμος Ελασσόνας θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Στη δίνη αυτή, στην οποία έχει εισέλθει ο τόπος μας μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, πρέπει να φανούμε δυνατοί και υπεύθυνοι, έτσι ώστε να βγούμε από αυτή κατά το δυνατόν αλώβητοι και κατά το δυνατόν συντομότερα.

Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη σε κάθε περίπτωση. Ας μην επιβαρύνουμε τις ήδη δυσοίωνες προοπτικές.

Θέλω σήμερα, με το μήνυμα αυτό, να απευθύνω σε όλες και όλους, τις θερμές ευχαριστίες μου και την τεράστια ευγνωμοσύνη μου, γιατί έχετε επιδείξει υπευθυνότητα και υποδειγματική πειθαρχία στην τήρηση των μέτρων προστασίας και την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων.

Επικοινώνησα χθες με τον Διοικητή του ΠΓΝ Λάρισας κ. Δημ. Κατσικονούρη, ο οποίος με ενημέρωσε για τον αγώνα που δίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ως νοσοκομείο αναφοράς του νέου κορωνοϊού, και τα δείγματα που λαμβάνονται από περιοχές του Νομού Λάρισας, μεταξύ αυτών την περιοχή του Δήμου μας. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι όλα τα τεστ για το Δήμο μας βγήκαν αρνητικά. Τον ευχαριστώ για την αναλυτική ενημέρωση.

Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τον Διοικητή του Α.Τ. Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη, ο οποίος με ενημέρωσε για τις συνθήκες των κατ’ εξαίρεση μετακινήσεων των συνδημοτών μας και για τη συμμόρφωση στους περιορισμούς. Είναι πολύ ευχάριστο που άπαντες οι συνδημότες μας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Πολιτείας και των τοπικών αρχών για ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων. Οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στους μετακινούμενους στην περιοχή μας αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης των συμπολιτών μας, καθώς οι μόνιμοι κάτοικοι μετακινούνται μόνο στις προβλεπόμενες εξαιρετικές περιπτώσεις και οι απόδημοι συμπατριώτες μας έχουν περιοριστεί στην οικία τους. Ευχαριστώ τον κ. Διοικητή για την πλήρη ενημέρωση.

Επικοινώνησα για ακόμη μια φορά με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Ν. Καφφέ, η οποία μου μετέφερε τις συνθήκες αντιμετώπισης των διαφόρων περιστατικών, μεταξύ των οποίων ένα ύποπτο περιστατικό το οποίο παραπέμφθηκε στο Νοσοκομείο, εξετάστηκε και ευρέθη αρνητικό. Την ευχαριστώ για τη συχνή επικοινωνία και ενημέρωση.

Τέλος, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου μας, τους αντιδημάρχους των δημοτικών ενοτήτων, τους υπαλλήλους των υπηρεσιών αιχμής (καθαριότητας, κοινωνικής αλληλεγγύης, ύδρευσης, τεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών) και όλους τους φορείς που υποστηρίζουν και εποπτεύουν το έργο του Δήμου μας. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία και την υπερένταση των προσπαθειών τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Ο Δήμος Ελασσόνας θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Θα είμαστε δίπλα σας και θα συνδράμουμε με κάθε μέσο τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, στα σώματα ασφαλείας, στις κοινωνικές και κοινωφελείς υπηρεσίες, καθώς αυτοί σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της εθνικής μας προσπάθειας.

Μένουμε σπίτι, για να παραμείνουμε υγιείς. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Νίκος Γάτσας
Δήμαρχος Ελασσόνας

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.