Ν. Ευαγγέλου: “Επιλέγει συνεχώς τους ίδιους εργολάβους, χωρίς να προσφέρουν τις εκπτώσεις”

Νέα 0
Ν. Ευαγγέλου: “Επιλέγει συνεχώς τους ίδιους εργολάβους, χωρίς να προσφέρουν τις εκπτώσεις”

Ευέλικτη και συνετή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια επιλογή διαπραγμάτευσης για τα έργα του Δήμου Ελασσόνας, αν περιείχε και έκπτωση επί της αρχικής τιμής η οποία δεν θα επιβάρυνε τα οικονομικά του Δήμου και κυρίως δεν θα δημιουργούσε ανησυχία στους δημότες, ότι κάτι δεν πάει καλά στη διαχείριση της δημοτικής αρχής.

 

Μόνο που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και ο κ. Γάτσας κρυφό καμάρι.

 

Επιλέγει συνεχώς τους ίδιους εργολάβους, χωρίς να προσφέρουν τις εκπτώσεις που συνηθίζονται στα δημόσια έργα.

 

Να θυμίσω στον κ. Γάτσα ότι επί των ημερών της δικής μας θητείας, η οποία πρόσεφερε ουσιαστικό έργο στους δημότες, παίρναμε εκπτώσεις που ξεπερνούσαν και το 50%, όπως άλλωστε επιδιώκουν και πετυχαίνουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι αιρετοί της χώρας.

 

Το κριτήριο της ταχύτητας, της εμπειρίας και της συνέπειας που επικαλείται ο νυν δήμαρχος θεωρείται αυτονόητο για όσους γνωρίζουν από διοίκηση, εκτός και αν τώρα κάποιοι ανακάλυψαν την Αμερική.

 

Συνετή λοιπόν σύμφωνα τουλάχιστον με την επικρατούσα λογική είναι μια ανάθεση με διαπραγμάτευση η οποία θα αφήνει έργο στον τόπο χωρίς να αδειάζει τα ταμεία του Δήμου και χωρίς να μετακυλίει τα βάρη στους δημότες.

 

Το θέμα όμως έχει μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που προσπαθεί με πλήρη αποτυχία να παρουσιάσει ο κ. Γάτσας και έχει να κάνει μόνο με τις επόμενες εκλογές.

 

Τρέχει να προλάβει να παρουσιάσει έργο, τρέχει να ικανοποιήσει τους ημετέρους για να κάνει θετικό απολογισμό στο τέλος της θητείας του.

 

Όσο και να τρέξει δεν θα προλάβει τίποτα, γιατί δεν έχει κάνει τίποτα και αυτό θα φανεί ξεκάθαρα στον απολογισμό των πεπραγμένων της διετίας, τον οποίο ακόμη περιμένουμε.

 

Σε ότι αφορά τα περί παραπληροφόρησης που μας προσάπτει τα επιστρέφουμε και τον αφήνουμε για άλλη μια φορά στην κρίση των δημοτών μας.

 

Έχουμε άλλωστε κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή ότι για την παράταξη “Αλλάζουμε” και εμένα προσωπικά το συμφέρον των δημοτών είναι πέρα και πάνω από όλα.

 

Δεν κρυβόμαστε ούτε πίσω από γραφεία, ούτε πίσω από μισόλογα και απαντήσεις που δεν απαντούν σε τίποτα και προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού της Ελασσόνας.

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.