Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Νέα 0
Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Γνωρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή πάσχει σε πολλά επίπεδα, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα πάσχει από το σύνδρομο της καταστροφής κάθε έργου που έχει δρομολογήσει με κόπο και ιδρώτα η δική μας Δημοτική Αρχή.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς για την επιλογή της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην αντικατάσταση της κατασκευής του Κολυμβητηρίου, έργο που διακαώς ζητούσαν οι κάτοικοι όλης της επαρχίας Ελασσόνας και ιδιαίτερα η νεολαία μας.

Αυτή η απόφαση αποτελεί πραγματικά πανελλήνια πρωτοτυπία και πλήρη αποδοχή της αδυναμίας της να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις για να λύσει τα προβλήματα του Δήμου και φυσικά να συντηρήσει τα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Με αυτή την λογική η Δημοτική Αρχή κάθε φορά που δεν θα μπορεί να συντηρήσει μια υποδομή, θα πρέπει να απεντάσσει ένα άλλο έργο.

Βάλαμε τα θεμέλια για αυτό το έργο που θα βοηθούσε στη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης που θα μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών της.

Η Δημοτική Αρχή μας γυρίζει πίσω,  αφαιρεί από τους κατοίκους ένα βαρύνουσας σημασίας έργο, και καταδικάζει δεκάδες οικογένειες και νεους της περιοχής σε ταλαιπωρία και έξοδα, αφού μοναδική διέξοδος γι’ αυτούς είναι η πόλη της Λάρισας.

Την απόφαση της αυτή καταδικάσαμε ως παράταξη «Αλλάζουμε» στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και θα συνεχίσουμε να την καταδικάζουμε έως τότε την αποσύρει.

Θέτω το θέμα στην κρίση των πολιτών οι οποίοι απογοητεύονται καθημερινά από την ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής και τις καταστροφικές επιλογές της.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.