Ολοκληρώθηκαν και για αυτή την σχολική χρονιά οι εκπαιδεύσεις των μαθητών στο πάρκο κυκλοφορικής Αγωγής στην Ελασσόνα

Νέα 0
Ολοκληρώθηκαν και για αυτή την σχολική χρονιά οι εκπαιδεύσεις των μαθητών στο πάρκο κυκλοφορικής Αγωγής στην Ελασσόνα

Κοντά  σε  500 μαθητές  δόθηκε το έναυσμα για εξάσκηση με ποδήλατα, γνώσεις, ερωτήσεις, προβληματισμό και  ευαισθητοποίηση των μαθητών μας, σε θέματα όπως ο ΚΟΚ και η οδική συμπεριφορά. Μέσα από διασκεδαστικό τρόπο και παιγνιώδεις ασκήσεις οι μαθητές εκπαιδεύτηκαν με στόχο την ευαισθητοποίηση στην ορθή απόκτηση οδικής συμπεριφοράς, και γενικά με την προώθηση και καλλιέργεια θετικών προτύπων κυκλοφοριακής κουλτούρας.

Το πρόγραμμα κυκλοφοριακής εκπαίδευσης αφορούσε τις τάξεις Α-Γ Δημοτικών Σχολείων ενώ την θεματική εβδομάδα επισκέφτηκαν το πάρκο οι μαθητές του Γυμνασίου Ελασσόνας. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Ελασσόνας αλλά και τους διευθυντές-/ντριες των Δημοτικών σχολείων  1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου αντίστοιχα. Καθώς επίσης  τα Δημοτικά σχολεία Λυκουδίου, Καλλιθέας, Ευαγγελισμού, 1ο Τυρνάβου και Ειδικό σχολείο Γαλανόβρυσης.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.