Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στο Βαρόσι και στον Αγ. Αρσένιο

Νέα 0
Ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στο Βαρόσι και στον Αγ. Αρσένιο

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά από πολλά χρόνια μέσα στον αστικό κλοιό της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς:

• «Κωνσταντινουπόλεως» (από τη συμβολή της με την οδό «Μητρ. Σεβαστιανού» έως τη συμβολή της με την οδό «Μελούνας» )«Δωδώνης»

• «Πραξιτέλους»

• «Λεωνίδα»

• «Μαλλοίας»

• «Δελφών» από τη συμβολή της με την οδό «Μαλλοίας» έως τη συμβολή της με την οδό «Λεωνίδα»

Σε δήλωση του αναφορικά με την ολοκλήρωση των εργασιών ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας, καθώς με τις μελέτες που συντάσσει, μας βοηθάει να διασφαλίσουμε καλύτερες υπηρεσίες για τους δημότες μας. Η επέκταση δόμησης της πόλης της Ελασσόνας τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει πάρα πολλές οδούς μέσα στον αστικό κλοιό της πόλης, χωρίς ασφαλτόστρωση και καθημερινά ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός πολιτών με την διέλευση των οχημάτων τους από αυτούς. Οι συγκεκριμένες ασφαλτοστρώσεις έρχονται να συμπληρώσουν ένα μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων που υλοποιείται σε όλο το δήμο μας. Έχουν ολοκληρωθεί το τελευταίο διάστημα ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμών σε όλες τις κοινότητες του δήμου μας, και με το πέρας των εργασιών της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, καθώς και τον συνδέσεων φυσικού αερίου στην πόλη της Ελασσόνας, θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με συντηρήσεις ασφαλτοστρώσεων εντός πόλης».

asfaltostroseiselassona260320241

asfaltostroseiselassona260320242

asfaltostroseiselassona260320243

asfaltostroseiselassona260320246

asfaltostroseiselassona260320247

asfaltostroseiselassona260320249

asfaltostroseiselassona2603202410

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.