Ο Γιώργος Κατσιαντώνης στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελασσόνας για τα παιδιά ΑΜΕΑ

Νέα 0
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελασσόνας για τα παιδιά ΑΜΕΑ

katsiantonis

Την αγωνία των γονιών που μεγαλώνουν παιδιά ΑΜΕΑ εισέπραξε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης…  δια στόματος  της Ιωάννας Μήτη-Ράπτη που μεγαλώνει  το γιο της… άτομο με ειδικές ικανότητες.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης  που συζήτησε μαζί της για τη λαχτάρα και την επιθυμία όλων για την κατασκευή Κ.Δ.Α.Π ( κέντρο δημιουργικής απασχόλησης)  για τα παιδιά αυτά που έχουν ανάγκη από  βελτίωση της ποιότητας ζωής τους…. Θεώρησε πρώτιστο καθήκον να επισκεφτεί με τη μητέρα την αντιδήμαρχο Πολιτισμού της Ελασσόνας  για να το συζητήσουν.

Ο Βουλευτής Λάρισας γνωρίζοντας ότι ο Δήμος Ελασσόνας και ειδικά η κ. Αλέκα Τσιαντέ Κοντοχρήστου είναι ευαισθητοποιημένοι με  το σοβαρό αυτό θέμα, αφού εδώ και ένα χρόνο αναζητούν τον κατάλληλο χώρο που θα φιλοξενεί  παιδιά ΑΜΕΆ  μίλησε μαζί της για όλα τα ενδεχόμενα και τις προδιαγραφές που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η όλη προσπάθεια.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού που αφουγκράστηκε την ανησυχία πολλών γονιών… στο πρόσωπο της μητέρας που ήταν με το Γιώργο Κατσιαντώνη ,  υποσχέθηκε ότι  με τη συνεργασία του δημάρχου θα προχωρήσει σε άμεσες παρεμβάσεις για την εύρεση του κατάλληλου περιβάλλοντος, ώστε να κατατεθεί ο φάκελος με την ειδική μελέτη που θα γίνει για να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί η  όλη κατασκευή μέσω ΕΣΠΑ.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.