Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Νέα 0

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, στα γραφεία του συλλόγου, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το καταστατικό, που κοινοποιήθηκε στα μέλη, με θέματα ημερησίας διατάξεως:
1.Διοικητικός Απολογισμός και Οικονομικός Απολογισμός χρήσης 2015
2.Υποβολή και έγκριση Ισολογισμού χρήσης 2015
3.Υποβολή και έγκριση Προϋπολογισμού χρήσης 2016
4.Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
5.Τοποθετήσεις- Συζήτηση
Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε βάσει του καταστατικού με την εκλογή τριμελούς προεδρείου και ορίστηκε ως Πρόεδρος Γενικής Συνέλευσης η κα Άννα Γάτσα.
Στο πρώτο μέρος αυτής παρουσιάστηκε ο διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Οικονόμου και στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία του συλλόγου κα Νόπη Ξυνού.
Ο πρόεδρος κ. Οικονόμου υπέβαλλε προς έγκριση τον ισολογισμό χρήσης 2015 και  τον προϋπολογισμό χρήσης 2016, κατέθεσε την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και εφόσον τα μέλη της Γ.Σ. ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της διοίκησης ενέκριναν τον διοικητικό-οικονομικό – απολογισμό και τον προϋπολογισμό 2016 του Δ.Σ., καθώς και την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.
Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και γενικότερα συζητηθήκαν πολλά θέματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και στη συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της Γ.Σ., να εκφράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να πραγματοποιηθεί ένας γόνιμος διάλογος.

20160629_213808 [800x600]photo 1 [800x600]

photo 3 [800x600]

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Οικονόμου στις ανακοινώσεις του αναφέρθηκε στο νέο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, επισήμανε τους κινδύνους που υπάρχουν στα νέα μέτρα που πλήττουν τις επιχειρήσεις και τόνισε πόσο σπουδαίο είναι σε αυτές τις κρίσιμες μέρες να υπάρχει συνέργειες όλων των μελών του συλλόγου και γενικότερα όλων των δυνάμεων της αγοράς για να μπορέσει ο κάθε επαγγελματίας να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες των καιρών όσο αυτό είναι εφικτό.
Παράλληλα συζητήθηκε το ζήτημα των «Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου», ένας θεσμός που σκοπό έχει να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που ο καταναλωτής συναντά σε κλειστού τύπου εμπορικά κέντρα και αποτελούν για αυτόν κριτήρια επιλογής των καταστημάτων που προτιμά (εύκολη πρόσβαση, άνετη στάθμευση, ποικιλία προϊόντων κλπ).

Πηγή: www.leukipoli.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.