Σήμερα εκπαιδευτική συνάντηση γονέων με θέμα το Διαδίκτυο

Νέα 0

Καλούνται οι γονείς να παρακολουθήσουν την πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση γονέων με θέμα «Διαδίκτυο-Πλεονεκτήματα Κίνδυνοι και σωστή χρήση του» που διοργανώνει σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο Δήμος Ελασσόνας, στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης ( Δημάρχου Χρ. Βλαχοδήμου 1 ) και ώρα 17:30 – 19:30.

Την εκπαιδευτική συνάντηση γονέων διοργανώνει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π. Ε. Λάρισας- ΟΚΑΝΑ και ομιλήτριες θα είναι η κ. Ελένη Κουφάκη, Ψυχολόγος και Επιστημονική Υπεύθυνη του κέντρου, η κ. Βασιλική Τσιάτα, Κοινωνιολόγος και η κ. Κυριακή Ανδρεάδη, Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας.

Οι εκπαιδευτικές συναντήσεις γονέων σκοπό έχουν τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας, την προστασία της ψυχικής υγείας ανήλικων και ενήλικων ατόμων μέσα στην οικογένεια, στοχεύοντας κυρίως στην πρόληψη. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί και άλλη εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα την «Εφηβεία-Περίοδος αλλαγών με επικοινωνία και όρια» την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022.

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.