Σε νέο σύγχρονο κτίριο στεγάζεται πλέον το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας

Νέα 0
Σε νέο σύγχρονο κτίριο στεγάζεται πλέον το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας

Μια νέα σύγχρονη σχολική μονάδα παραδόθηκε από το Δήμο Ελασσόνας στους μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σε χώρο που μίσθωσε ο δήμος για να εξυπηρετηθούν τα 26 και πλέον νήπια που φοιτούν σε αυτό.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο νηπιαγωγείο που κατασκευάστηκε με ίδιες δαπάνες του δήμου στην συνοικία Βαροσίου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο δημοτικό σχολείο, ώστε να εξυπηρετούνται πολύ πιο ευκολά οι γονείς.

«Η βελτίωση των σχολικών εγκαταστάσεων αποτελεί πρώτη σκέψη, πρώτη προτεραιότητα αλλά και πρώτη υποχρέωση για τη διοίκησή μας και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε καθημερινά. Ένα ολοκαίνουργιο νηπιαγωγείο το οποίο πληροί όλα τα σύγχρονα παιδαγωγικά κριτήρια, προσφέροντας ένα φιλόξενο σχολικό περιβάλλον, παραδίδεται στους μικρούς μαθητές του. Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των γονέων της ευρύτερης περιοχής ικανοποιείται και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Αντιδήμαρχο κ. Ιω. Δραγατσίκη και την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, καθώς και την πρόεδρο της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Εύη Θεοδωράκη για την εύρεση του χώρου και τον συντονισμό όλων των ενεργειών. Συνεχίζουμε με καίριες βελτιωτικές παρεμβάσεις στα υφιστάμενα σχολεία του δήμου μας και σε ένταξη αυτών σε προγράμματα για ενεργειακές αναβαθμίσεις και αναπλάσεις προαύλιων χώρων» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας κατά τον αγιασμό και την παράδοση του νέου νηπιαγωγείου την περασμένη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Τον Αγιασμό του νέου 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πρώτα χρόνια της εκπαίδευσης για τα παιδιά, στην εκπαιδευτική τους πορεία και πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν σύγχρονα διδακτήρια.

1okindergarten1

1okindergarten2

1okindergarten3

1okindergarten4

1okindergarten6

1okindergarten7

1okindergarten8

1okindergarten9

1okindergarten10

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.