Σε σύσκεψη προσκαλεί αγρότες και γεωπόνους ο Κ. Σαχινίδης

Νέα 0
Σε σύσκεψη προσκαλεί αγρότες και γεωπόνους ο Κ. Σαχινίδης

Η ανεξάρτητη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ «ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ» και ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δρ ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, στο πλαίσιο της διακηρυγμένης τους αρχής, για αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της περιοχής Ελασσόνας

 προσκαλούν όλους τους Γεωπόνους της περιοχής μας σε σύσκεψη την ΠΕΜΠΤΗ 23 Μαρτίου 2019, ώρα 6.30 μ.μ., στην καφετέρια«FLER» (οδός Βενιζέλου, στην Ελασσόνα), προκειμένου να συζητήσουν τρόπους επίλυσης ή άμβλυνσης των αγροτικών προβλημάτων.

Επίσης, καλούνται όσοι αγρότες επιθυμούν να παρευρεθούν και να προβάλλουν τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Ο κύριος σκοπός της σύσκεψης είναι να συγκροτηθεί μια μόνιμη επιτροπή εθελοντών γεωπόνων της Ελασσόνας, η οποία θα βρίσκεται συμβουλευτικά, διαρκώς, κοντά στους αγρότες και θα υποβάλλει τις προτάσεις της για τα αγροτικά θέματα της περιοχής μας τόσο στη νέα δημοτική αρχή όσο και στα αρμόδια Υπουργεία.     

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ «ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ» δηλώνει ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όλους τους δημότες και θα οργανώσει και άλλες ανάλογες συσκέψεις επιστημονικού δυναμικού σε συνεργασία με όλους τους αγροτικούς, κτηνοτροφικούς ή άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.