Στην Ελασσόνα ο γνωστός σεφ Βασίλης Παναγούλης ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Νέα 0

Ο σεφ Βασίλης Παναγούλης μαζί με το Σύλλογο Ποντίων Ελασσόνας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους αυτή την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Γιορτής «Φέτα και Γαστρονομία».

Μαγειρικές γνώσεις, παραδοσιακές συνταγές, αλλά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, όλα γίνονται μέρος ενός γευστικού διαλόγου, σ’ ένα περιβάλλον όπου τον πρώτο λόγο έχει η ΦΕΤΑ και η Ποντιακή κουζίνα.

Φρέσκα ζυμαρικά, το γνωστό σε όλους περέκ, μπουκίτσες φέτας με αρωματικά βότανα του Ολύμπου, αλλά και λουκουμάδες με φέτα και μέλι είναι λίγα μόνο από αυτά που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλοι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο το πρωί της Κυριακής.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο σεφ κ. Χρήστος Τασιόπουλος μαζί με τον ζαχαροπλάστη κ. Αντώνη Δημηρούλη, ενώ η διατροφολόγος κ. Γεωργία Κατσογριδάκη θα αναλύσει τη διατροφική αξία της φέτας.

Λίγα λόγια για τον σεφ κ. Παναγούλη

Ο σεφ

Βασίλης Παναγούλης από το 1985 όπου ξεκίνησε το «μαγειρικό» του ταξίδι ειδικεύεται στον χώρο του τουρισμού και ειδικότερα στην επαγγελματική κουζίνα. Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Μαγείρων στην Αθήνα, ενώ έχει εργαστεί σε πάρα πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και μεγάλα εστιατόρια, διατηρώντας πλέον από το 2004 τα δικά του εστιατόρια στην Λάρισα, με σλόγκαν πάντα το «σπιτικό φαγητό».

Ο σεφ δημιουργεί καθημερινά νόστιμα και υγιεινά φαγητά δίνοντας έμφαση στην πρώτη ύλη, ενώ επιλέγει κυρίως τοπικά προϊόντα από παραγωγούς της περιοχής.

Παράλληλα προσπαθεί να μεταφέρει τις γνώσεις του σε νέους μαθητές μαγειρικής ως Εκπαιδευτής των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ και του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος.

Πηγή: www.dimoselassonas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.