Στην Ελασσόνα συνομίλησαν με πολίτες και φορείς οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”

Νέα 0
Στην Ελασσόνα συνομίλησαν με πολίτες και φορείς οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”

Στα πλαίσια  της επανέναρξης των δια ζώσης επαφών με πολίτες και φορείς,μετά από ένα μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας,  οι Περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης “Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας”, Δέσποινα Αράπκουλε, ΧρήστοςΓελαλής, Κωνσταντίνος  Καραμπάτσαςκαι Πέτρος Τσακνάκης επισκέφτηκαν την Ελασσόνα και συναντήθηκαν με αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους φορέων όπου συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν την ευρύτερη Περιοχή. Στην ατζέντα υπήρχαν θέματα που έθεσε η παράταξη για συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο και αφορούν τον Όλυμπο, το ημιτελές φράγμα Αγιονερίου, την Παράκαμψη Ελασσόνας , ημιτελείς δρόμοι όπως Βλαχογιάννη – Αγριελιάς, καθώς και άλλα  που αφορούν τη καθημερινότητα των πολιτών. Δυστυχώς από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των πολιτών, έγινε ξεκάθαρο πως η Ελασσόνα, όπως και άλλες Περιοχές του νομού μας έχουν παραμεληθεί από την υπάρχουσα Περιφερειακή Αρχή.

«Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας», ως  Περιφερειακή Παράταξη , έχοντας πλήρη γνώση της ευθύνης της, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την ανάδειξη  και την προβολή της Θεσσαλίας μας καθώς και την βελτίωση της Ποιότητας ζωής των πολιτών της, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο Περιβάλλον.

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.