ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Νέα 0
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην Πανελλήνια Γιορτή «Φέτα & Γαστρονομία» βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Ευαγγέλου.

Ο κ. Ευαγγέλου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τους χώρους της έκθεσης και να συνομιλήσει με τοπικούς παραγωγούς.

Η προσπάθεια που κάνουν οι παραγωγοί της περιοχής μας να διατηρήσουν την υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων είναι πραγματικά αξιέπαινη και θα πρέπει η στήριξη από την πλευρά της πολιτείας να είναι συνεχής, σημειώνει ο κ. Ευαγγέλου.

Σε περιόδους κρίσης ο πρωτογενής τομέας και οι άνθρωποι του μόχθου δίνουν τον δικό τους αγώνα για να διατηρήσουν τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και την ποιότητα της ελληνικής φέτας.

Την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους μετέφερε ο κ. Ευαγγέλου και στον υπ. Γεωργίας κ. Γ. Γεωργαντά με τον οποίο είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει και να του μεταφέρει τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής αλλά και τους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Πηγή: paidis.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.