Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Νέα 0
Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας

«Στη δοκιμασία ετούτη και σε απάντηση στις άναρθρες, αλλά και «άηχες» για τα ώτα της διεθνούς έννομης τάξης κραυγές, η Πολεμική Αεροπορία, με τη διαρκή, μεθοδική, επίμονη και αποτελεσματική προσπάθεια των στελεχών της, φωνάζει ένα βροντερό παρόν.

Προτάσσει με αποφασιστικότητα τις δυνάμεις της και τολμά, μέσα από τη φλόγα που πυρώνει τις καρδιές των ανθρώπων που την υπηρετούν, να χαράξει το μέλλον με έμπνευση, αισιοδοξία, δημιουργικότητα και όραμα» τονίζει στην ημερήσια διαταγή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Χρ. Βαϊτση, με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη της, Αρχάγγελου Μιχαήλ.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν σήμερα με επίσημο εορτασμό, που έγινε στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου δήλωσε: Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, τιμούμε σήμερα την Πολεμική μας Αεροπορία. Τιμούμε, ειδικά, τους ηρωικούς μας πιλότους που καθημερινά δίνουν την μάχη των ελληνικών ουρανών, αναχαιτίζοντας όλους όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

2

3

4

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.