Στο Μακρυχώρι η ΑΕΝΟΛ για ενημέρωση των κατοίκων για το LEADER

Νέα 0

Διοργανώθηκε την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 εκδήλωση διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020, από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – A.A.E. – O.T.A. ‘’ΑΕΝΟΛ Α.Ε.’’ στην αίθουσα Περιβαλλοντικών, Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Δημοτικού Συμβουλίου στη θέση «ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ» του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι .
Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος και η διευθύντρια της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. κ. Σεβαστή Μπασδέκη μαζί με το στέλεχος κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου, παρουσίασαν το πρόγραμμα και τις δράσεις του.   Η εκδήλωση είχε στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-απόψεων-ιδεών, καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τεμπών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» κ. Τσέτσιλας Δημήτριος.

aenol-agia-2aenol-agia

Πηγή: www.leukipoli.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.