Συγκινεί ο Λαρισαίος που «ξεσήκωσε» όλο τον ελληνισμό της Ελβετίας για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους (φωτο – βίντεο)

Νέα 0
Συγκινεί ο Λαρισαίος που «ξεσήκωσε» όλο τον ελληνισμό της Ελβετίας για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους (φωτο – βίντεο)

Ένας Λαρισαίος από το Αρμένιο που ζει και εργάζεται στην Ζυρίχη της Ελβετίας έλαβε μια μεγάλη πρωτοβουλία προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους της περιοχής μας.

Μια αποστολή αγάπης προς τους πληγέντες όλης της Θεσσαλίας που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Την περασμένη Κυριακή 14 Μαρτίου στην Ζυρίχη, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε η τελική συγκέντρωση προϊόντων άμεσης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που συγκίνησε τους διοργανωτές αυτής της προσπάθειας. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Εντός της εβδομάδας τα προϊόντα αυτά θα φτάσουν στα χέρια των σεισμόπληκτων που τόσο τα έχουν ανάγκη.

Πρωτεργάτες της αποστολής βοήθειας στάθηκαν οι Αντώνης Παπαδημητριου Αντώνιος και Τάσος Λυμπεροπουλος από την ομάδα Ελλήνων Ελβετίας.

Οι ίδιοι ευχαριστούν όλους τους Έλληνες της Ελβετίας, που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς είναι πολύ συγκινητικό το πόσο άμεσα ανταποκρίθηκαν και μάλιστα με χαμόγελο και τεράστιο ειλικρινές ενδιαφέρον.

Μεγάλη ήταν και η συμβολή των εθελοντών μελών της ομάδας Ελλήνων της Ελβετίας που εργάστηκαν για την τακτοποίηση των προϊόντων άμεσης ανάγκης στην πόλη της Βασιλείας και της Ζυρίχης. «Εμείς είμαστε “παρών” και ότι χρειαστούν θα είμαστε πάντα δίπλα τους έλεγαν όλοι σε πηγαδάκια μεταξύ τους».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: onlarissa.gr

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.