Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του ΓΕΛ Ελασσόνας και στον ΠΟΕ για τις επιτυχίες τους

Νέα 0
Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του ΓΕΛ Ελασσόνας και στον ΠΟΕ για τις επιτυχίες τους

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ελασσόνας και ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αβρανάς εκφράζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια, στις μαθήτριες του ΓΕΛ Ελασσόνας για την κατάκτηση της 2ης θέσης του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος βόλλει. Η προσπάθεια των μαθητριών, των καθηγητών τους και των οικογενειών τους είναι αξιέπαινη, καθώς γίνεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες για τον σχολικό αθλητισμό εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης και της προσπάθειάς της να υποβαθμίσει το ρόλο της Φυσικής Αγωγής στα σχολεία.

Επίσης  εκφράζουμε τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας για την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Νομού Λάρισας που έκανε κάθε Ελασσονίτη υπερήφανο για αυτή την επιτυχία. Ιδιαίτερα, στους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης επιτυχίας, στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό team, στη διοίκηση της ομάδας και τους πιστούς Ελασσονίτες  φιλάθλους που ο καθένας με τον τρόπο του και δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη αυτού του άθλου.

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.