Συνάντηση δασκάλων με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης για τα υπερπληθή τμήματα – Μεταξύ τους και ένα στην Ελασσόνα

Νέα 0
Συνάντηση δασκάλων με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης για τα υπερπληθή τμήματα – Μεταξύ τους και ένα στην Ελασσόνα

Μια ακόμη συνάντηση με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ.Γεώργιο Δοδοντσάκη πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ».

Το Δ.Σ τόνισε  για ακόμη μια φορά  τις θέσεις του Κλάδου για σπάσιμο των υπερπληθών τμημάτων με σκοπό την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Τόνισαν ότι δεν μπορεί να λειτουργούν τμήματα με 26 μαθητές  στα Δημοτικά Σχολεία  Συκουρίου και 2ου Αγιάς καθώς και τμήματα με 25 μαθητές στο 17ο Δημ. Σχολ. Λάρισας , στο 25ο Δημ.Σχολ.Λάρισας , στο 3ο Δημ. Σχολ .Ελασσόνας και στο 2ο Νηπιαγωγείο  Αγιάς,  όταν μάλιστα υπάρχουν κενές αίθουσες διδασκαλίας στα παραπάνω σχολεία και φυσικά υπάρχει και το απαραίτητο  εκπαιδευτικό προσωπικό. Μάλιστα στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία  του Δήμου  Λαρισαίων  υπάρχουν πάνω από 20   τμήματα με 24 μαθητές το κάθε τμήμα και φυσικά υπάρχει  αντίστοιχος αριθμός κενών αιθουσών.

 

Πηγή: www.elassonanews.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.